To je to što me zanima!

I Matthew McConaughey je kod nas, u Istri susreo obožavatelja: 'Nisam mogao doći k sebi'

Marin mu je ispričao da slavi rođendan, a poznati glumac mu je čestitao, pitao ga koji rođendan slavi, čime se bavi i upoznao ga sa svojom suprugom
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Matthew McConaughey (52) jedan je od brojnih svjetskih zvijezda koje su ovo ljeto stigle u Hrvatsku. U Istri ga je susreo obožavatelj koji ga je brzo prepoznao, a ljubazni glumac mu je čestitao i rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je u Istri boravio u poznatom hotelu u Balama, a tamo ga je susreo i Marin Tomičić. Objavio zajedničku fotografiju s poznatim glumcem uz njegovu popularnu izreku 'Alright, alright, alright'.

Marin je u razgovoru za Novu TV otkrio kako je u tom hotelu slavio rođendan i u jednom trenutku je prepoznao McConaugheya te ga zamolio za fotografiju.

U BIOGRAFIJI Matthew o drogiranju, razvodu roditelja, seksualnom nasilju...

Ispričao mu je da slavi rođendan, a McConaughey mu je čestitao, pitao ga koji rođendan slavi, čime se bavi i upoznao ga sa svojom suprugom.

- Pričali smo nekih 15 minuta i bilo mi je to super iskustvo i do tri ujutro nisam mogao doći k sebi i slao sam poruke svim prijateljima - ispričao je Marin. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • KMVA 13.07.2022.

    Nije mi jasno to idolopoklonstvo,pustite ljude da žive.Oni su samo ljudi,ništa više....

  • 13.07.2022.

    Često se družimo obiteljski, super lik!

  • jamesbond7777 13.07.2022.

    Super tip, druzili se par puta na ✨☕ otkacen a ozbiljan

Komentiraj...
Vidi sve komentare