To je to što me zanima!

I. Mikulić: Prebolio sam tumor na mozgu, vraćam se glazbi

U intervjuu za Story glazbenik je otkrio da je pobijedio tumor na mozgu i sad kreće dalje s glazbenom karijerom. Najvažnije mu je bilo samo što će mu biti s djecom
Vidi originalni članak

Imao je problema s ravnotežom, nije mogao voziti automobil niti podnijeti veliku buku. Ipak, pobijedio je opaku bolest zahvaljujući pravodobnoj dijagnozi, operaciji stručnih doktora i molitvi, donosi Story. 

U intervjuu za časopis Ivan Mikulić (45) otkrio je da je pobijedio tumor na mozgu i sad kreće dalje s glazbenom karijerom. Kad je saznao da je bolestan, prva pomisao koja mu je sinula bilo je što će biti s njegovim sinom Antom (10) i kćeri Ivanom (6). 

- U posjedu sam čvrstih argumenata za medije i javnost da imam nešto u glavi - našalio se pjevač na vlastiti račun.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Jedinstveni 05.06.2013.

    Odlican pjevac i covjek.Sve najbolje Ivane !

  • janal 05.06.2013.

    svako dobro ti želim, pitala sam se puno puta gdje si, nema skandala u tvom životu ali glas imaš predivan i zaslužio si malo više medijskog prostora, sretno

  • ParlevuFranse 05.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare