To je to što me zanima!

I Minea bi uskoro mogla u celebrity Big Brother kuću

Pjevačica Renata Končić možda će uskoro u izolaciju sa slavnima. Stanari BB kuće morat će tri tjedna živjeti prema pravilima Velikog Brata
Vidi originalni članak

Bilo je nekih razgovora o mojem sudjelovanju u 'Celebrity Big Brotheru’, ali neka to zasad ostane tajna, sa smiješkom je rekla Minea. Ako pristane na sudjelovanje, pjevačica bi kuću u Dubravi mogla dijeliti s manekenkom Ivom Jerković, novinarom Ivicom Kovačevićem, stilistom Markom Grubnićem i majkom “prgave familije” Danijelom Dvornik.
Manekenka Iva Jerković nije željela komentirati eventualno sudjelovanje u reality showu. Iako se nagađalo da bi u kuću mogla ući i najpoznatija slovenska transseksualka Salome, ona je to demantirala.
- Nisam razmišljala o tome jer me nitko nije ni zvao - kaže Salome.
U BB kuću neće ni poduzetnica Snježana Mehun.
- Nemam ništa protiv reality showova, ali trenutačno imam jako puno posla i ne mogu otići na nekoliko tjedana- rekla je Snježana. Za sada nije poznato koliko će se zvijezda useliti u kuću. Ipak, šuška se da će sudionici dobiti i mnogo veće iznose od 12.000 kuna na tjedan. Gotovo trostruko veće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • had 13.02.2008.

    To bi moglo biti poučno.Ukući će biti likovi koji će dočarati estradnjake pod pravim svjetlom~~~glupače,primitivke,javne i tajne prostitutke,kokainke i nadasve grabežljive lovatorice.

  • roccoroker 13.02.2008.

    uh sve \"velike\" zvijezde tipa Grubnić, Mehun, Minea idu u Big brother. To neznaš koja je veća zvijezda od koje... još samo fali fešn guru kao točka na i. a bogme za sve ove neznam ni čime se bave, a za neke znam da su propale zvijezde tipa Minea koja stoljećima nije imala slušljivu pjesmu. Daj odi radit negdje i ostavi se ojevanja i čorava posla. Moto ovogodišnjeg Big brothera je: \"Sponzoruše, propale zvijezde i njihovi stilistići\"

  • Elio 12.02.2008.

    a ova iza nje ko da je prdnula hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare