To je to što me zanima!

I on uživa u Dubrovniku: Usher je ležerno prošetao Stradunom u društvu nepoznate djevojke

Bezos je prije Hrvatske, u koju je stigao u utorak, bio u Grčkoj. Njegova superjahta Kora, vrijedna 500 milijuna dolara, trenutačno se nalazi kod Dubrovnika
Vidi originalni članak

Jeffom Bezosom (59), njegovom zaručnicom, bivšom voditeljicom Lauren Sanchez (53), pjevačicom Ketty Perry (38) i glumcem Orlandom Bloomom, stigao je u Dubrovnik i Usher (44). Američki pjevač uspio je na Stradunu u srijedu navečer upasti u drugi plan, jer sve su oči bile uprte u milijardera Bezosa i njegovu dragu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Usher je s nepoznatom djevojkom uživao u znamenitostima Dubrovnika dok su fotografi snimali njegove jednako poznate prijatelje. Ljepotama tog grada na krajnjem jugu Hrvatske, divio se u košulji šarenog uzroka i bijelim hlačama.

Među slavnom ekipom mogao se vidjeti i Derek Balsberg, američki autor, TV voditelj i influencer.

VIJORI SE I NAŠA ZASTAVA Mještani Šipana: 'Ma koji Jeff Bezos?! Najslavnija osoba koja je bila na otoku je Lepa Brena!'

Bezos je prije Hrvatske, u koju je stigao u utorak, bio u Grčkoj. Njegova superjahta Kora, vrijedna 500 milijuna dolara, trenutačno se nalazi kod Dubrovnika. Točnije kod Elafitskih otoka. Prije nekoliko dana na jahti je s njim bila i glumica Demi Moore

Milijarder i njegova zaručnica su u srijedu navečer posjetili restoran Stradoon. Nakon mora i plovidbe, zamijetili smo ih kako sa sedmero prijatelja, a u pratnji šestero tjelohranitelja, odlaze na večeru.

Bezos i Lauren ubrzano su ušli u restoran, u kojem se cijene, primjerice, tjestenine i rižota kreću do 18 eura. Nakon večere, uputili su se gliserom u noć.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare