To je to što me zanima!

I ona: Guzata Nicki Minaj slavi Tanga četvrtak, blago nama...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ponosna je na svoju stražnjicu pa se uvukla u ružičaste tangice i objavila fotografiju svoje bujne pozadine. 16.8 milijuna ljudi koji je prate na Twitteru oduševili su se
Vidi originalni članak

Već ste pomislili da je Tanga četvrtak praznik koji slavi samo Coco-T (34), no sad ćete promijeniti mišljenje. I reperica Nicki Minaj (30) ponosna je na svoju stražnjicu pa se uvukla u ružičaste tangice i objavila fotografiju svoje bujne pozadine.

- Sretan vam Tanga četvrtak - napisala je ispod fotografije, koja je oduševila njene brojne obožavatelje, njih 16.8 milijuna koji je prate na Twitteru.

Minaj je na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj u štiklama čuči pokraj bazena tako da joj se ističe stražnjica, a pozirala je i pored otvorenog hladnjaka dok si je ulijevala mlijeko u kavu. 

Osim fotografija, objavila je i video na kojem pleše 'tweerk'. Izvela je to, naravno, izrazito provokativno, u kupaćem kostimu na rubu bazena. Nakon plesa kojim je istaknula stražnjicu sjela je na motor i dodavala gas. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • pleter111 23.07.2013.

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAupravo sam otvorio njene fotke ajme opet necu mjesecima moc da zaspim od stahote bome necu isi na yubito da je i poslusam moro bi se bacit preko balkona a jbg samo je 3 kat pa bi to moro da ponovim nekoliko puta od strahote ,,,,cccccc koje novine i koje vijesi oni objavljuju

  • pleter111 23.07.2013.

    a ko je ova

  • LebronPetrovic 20.07.2013.

    Ona treba doć sa američkim kadetima u Gašince kao topnički ekspert !

Komentiraj...
Vidi sve komentare