To je to što me zanima!

I pijesku je vruće kad se po njemu valja Miranda Kerr...

Djevojka Orlanda Blooma snimila je editorijal za Ayyildiz Swimwear. Snimali su je u izazovnim pozama, a ona je krenula i skidati kupaći kostim
Vidi originalni članak

Australka se valjala na pješčanoj plaži i pozirala za reklamnu kampanju tvrtke Ayyildiz, koja proizvodi kupaće kostime. Mirandu Kerr (26) snimali su u izazovnim pozama, a na jednoj slici vidi se kako skida kostim. Anđelica Victoria's Secreta i djevojka Orlanda Blooma (33) otkrila je i tajnu svog dobrog izgleda.
- Jedem zdravo i zbog toga imam puno više energije. Zapravo, jedem 80 posto zdravo, a 20 posto si ugađam zato jer ne vjerujem da je uskraćivanje zdravo. Dosta se i krećem pa svaki put kad sam u hotelu tražim da mi daju steper kako ne bi ispala iz forme - kazala je manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mimi0077 15.04.2010.

    ljepa je ali bum ju sad tužil jaci ona bude uzela to u svoje ruke. Mislim tak ljepa, isusek isusek samo da ju jaca vidi

  • pernica 15.04.2010.

    premršava,tjelo djevojčice od 14 god a ne žene!!!!! baby faca više za reklamu dječijih vlažnih maramica a ne kupaćih kostima.....visina 1,60!!!! IMA 100 PUTA ZGODNIJIH I BOLJIH MANEKENKI OD NJE!!!! kad nekoga guraju kao onu kate moss-onda je to to!!!!bit će tata lovaš kao i ovoj!!!!

  • Stasha 15.04.2010.

    Baš je slatka :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare