To je to što me zanima!

I Severina se stidi Željka Keruma što širi mržnju...

Seve smatra da se riječi splitskog gradonačelnika kose s njegovim ciljem da Split učini metropolom. S Kerumom ju jedino veže to što su oboje iz Splita
Vidi originalni članak

Nakon što se Petar Grašo distancirao od komentara splitskog gradonačelnika Željka Keruma, isto je učinila i Severina. Pjevačica je za srpski Press osudila Kerumovu izjavu da Srbi nikad nisu ništa dobroga donijeli Hrvatskoj. Smatra da je njegova izjava bila zlonamjerna te se kosi s njegovim najavama da će Split učiniti metropolom. Seve zaključuje da se to ne može dogoditi sve dok Kerum bude širio mržnju među narodima. Pjevačica će 17. listopada nastupiti u beogradskoj Areni te je otkrila da je spremna za taj spektakl. Navode o tome da će joj se na pozornici pridružiti i Ognjen Amižić s kojim bi trebala u duetu pjevati "Zmiju i žabu" nije htjela potvrditi riječima kako je najbolje da sve ostane tajna.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • meseršmit 26.09.2009.

    Da bi nešto dobio, prvo trebaš nešto da daš! A šta ste to vi Hrvati dali Srbima osim Jasenovca i jama, da bi očekivali nešto dobro?

  • Hercegovkica 26.09.2009.

    Redondo, niti jednoga od njih nama Srbija nije donijela, sva su trojica rođena u Hrvatskoj, a Srbija je nama donijela rat, ako si zaboravio/la!!!

  • Maxich_1 26.09.2009.

    pa onda odi Seve bre lepo u Srbiju jer tamo i spadaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare