To je to što me zanima!

I stranci su uz nas: Član One Directiona navija za Vatrene

Neki obožavatelji tvrde da je u pitanju igra u kojoj je svaki od njih 'vukao' za koju reprezentaciju će navijati, a Niall je izvukao Hrvatsku...
Vidi originalni članak

Osim Hrvata, čini se da za Hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, navijaju i strane zvijezde. Nekadašnji član grupe 'One Direction', Niall Horan (24) jedan je od njih. Mladi pjevač objavio je na društvenim mrežama fotografiju gdje ima obučenu majicu Hrvatskog nogometnog saveza. 

- Ozbiljna predanost hrvatskom cilju. Ajmo Hrvatska - napisao je Niall. Budući da se Irska reprezentacija nije kvalificirala na Svjetsko prvenstvo, pjevač pokazuje na Instagramu da navija za Vatrene. Neki obožavatelji tvrde da je u pitanju igra u kojoj je svaki od njih 'vukao' za koju reprezentaciju će navijati. Niall je izvukao Hrvatsku na čijem jeziku je prije nekoliko godina opsovao tijekom koncerta u Torontu. 

OŠIŠAO POLA REPKE Boki je omiljeni frizer Vatrenih: 'Moje frizure im donose sreću'

Omiljeni nogometni klub mladog Irca je, kako kaže, 'Derby County' iz Engleske.

Uz Nialla, već spomenuti pop-rock bend činili su Liam Payne (24), Harry Styles (24) i Louis Tomlinson (26). Svoju karijeru su započeli u Londonu prije osam godina u peteročlanom sastavu. S njima je nastupao i Zayn Malik (25) koji je napustio bend 2015. godine. Mladići su diljem svijeta dobili fanove, odnosno Directionere.

Naš navijač, Niall, objavio je prošle godine prvi samostalni album pod nazivom 'Flicker'. Na Instagram profilu ga prati nešto više od 20 milijuna ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dottie 21.06.2018.

    Istina je, prije 2 tjedna je stavio objavu da je izvukao Hrvatsku kraj svih ostalih reprezentacija i od tada prije svake utakmice objavljuje nesta vezano Repke

  • MarioKočet 21.06.2018.

    Hvala ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare