To je to što me zanima!

Iako se šuškalo da je Amal u drugom stanju, poznati par je odlučio opovrgnuti sve tračeve

Upućeni su ranije tvrdili da je sretni par već rekao svojim bliskim prijateljima da proširuju obitelj kada su 4. srpnja priredili malu zabavu u blizini svoje talijanske vile
Vidi originalni članak

George (60) i Amal Clooney (42) ne očekuju svoje treće dijete, potvrdila je njihova predstavnica za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac i odvjetnica za ljudska prava prije četiri godine dočekali su blizanke Ellu i Aleksandra nakon vjenčanja tijekom raskošne ceremonije u Veneciji 2014. godine.

NA JEZERU COMO Clooney s obitelji jedva izbjegao poplave u Italiji: 'Bilo je puno gore nego što možete zamisliti'

Upućeni su ranije tvrdili da je sretni par već rekao svojim bliskim prijateljima da proširuju obitelj kada su 4. srpnja priredili malu zabavu u blizini svoje talijanske vile.

Izvor tih špekulacija su bile paparazzo fotografije na kojima je vidljivo kako je haljina lijepe odvjetnice strateški prikrila dio oko trbuha, kako se, ukoliko je i trudna, ništa ne bi vidjelo.

Međutim, u petak je njihova predstavnica ugasila sva nagađanja i rekla: 'Priče koje govore da je Amal Clooney trudna nisu istinite'.

Par se trenutno nalazi u sjevernom dijelu Italije koji je pogođen s poplavama. Njihovu vilu iz 18. stoljeća je nepogoda zaobišla, no, oni su ostali pomagati Talijanima čije su kuće stradale u blizini jezera Como.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mala vatra 24.08.2021.

    Bree,pa uz hrpu dadilja on i ne zns da ima djecu..a ofucao se totalno...

  • mala vatra 23.08.2021.

    Dosadili ste i Bogu i ljudima s njima...pa su trudni,pa nisu,pa se rastaju,pa sastaju,pa on cuga,a ona ne jede...i tako u krug..dosadno..

  • EniNovak 01.08.2021.

    Pa ak je Bernie sad konačno sa 90 godina dobio sina, onda je ovaj za njega rosica

Komentiraj...
Vidi sve komentare