Show

Komentari 4

Iako se šuškalo da je Amal u drugom stanju, poznati par je odlučio opovrgnuti sve tračeve

Iako se šuškalo da je Amal u drugom stanju, poznati par je odlučio opovrgnuti  sve tračeve

Upućeni su ranije tvrdili da je sretni par već rekao svojim bliskim prijateljima da proširuju obitelj kada su 4. srpnja priredili malu zabavu u blizini svoje talijanske vile

George (60) i Amal Clooney (42) ne očekuju svoje treće dijete, potvrdila je njihova predstavnica za medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac i odvjetnica za ljudska prava prije četiri godine dočekali su blizanke Ellu i Aleksandra nakon vjenčanja tijekom raskošne ceremonije u Veneciji 2014. godine.

Upućeni su ranije tvrdili da je sretni par već rekao svojim bliskim prijateljima da proširuju obitelj kada su 4. srpnja priredili malu zabavu u blizini svoje talijanske vile.

Izvor tih špekulacija su bile paparazzo fotografije na kojima je vidljivo kako je haljina lijepe odvjetnice strateški prikrila dio oko trbuha, kako se, ukoliko je i trudna, ništa ne bi vidjelo.

Catch 22 - TV Series UK Premiere

Međutim, u petak je njihova predstavnica ugasila sva nagađanja i rekla: 'Priče koje govore da je Amal Clooney trudna nisu istinite'.

George Clooney departing from Olbia with wife Amal and the twins

Par se trenutno nalazi u sjevernom dijelu Italije koji je pogođen s poplavama. Njihovu vilu iz 18. stoljeća je nepogoda zaobišla, no, oni su ostali pomagati Talijanima čije su kuće stradale u blizini jezera Como.