Show

Komentari 10

Clooney s obitelji jedva izbjegao poplave u Italiji: 'Bilo je puno gore nego što možete zamisliti'

Clooney s obitelji jedva izbjegao poplave u Italiji: 'Bilo je puno gore nego što možete zamisliti'

Clooney je talijansku vilu kupio 2002. za oko 14 milijuna dolara. Vila ima 25 soba, kazalište na otvorenom i bazen Ponudio je pomoć načelniku mjesta Laglio, na čijem se području nalazi glumčeva vila.

Glumac George Clooney (60) sa svojim obitelj se našao u razornim poplavama i klizištima koje su u utorak pogodile sjevernu Italiju. Poznato je kako Clooney godinama ljetuje na jezeru Como gdje je vlasnik vile Oleandri iz 18. stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je puno gore nego što možete zamisliti. Mislim da bi mogle proći godine i potrošiti se milijuni prije no što se sve obnovi - ispričao je Clooney za talijanske medije. Ponudio je pomoć načelniku mjesta Laglio, na čijem se području nalazi glumčeva vila. 

- Ovaj je grad ovdje oduvijek, bit će ovdje i dalje, još jači i vratiti se još bolji. Ovo je vrlo izdržljiv grad - izjavio je glumac.

Clooney je vilu kupio 2002. za oko 14 milijuna dolara. Vila ima 25 soba, kazalište na otvorenom i bazen, prenosi The Sun.
 

Stabla i kamenje koji su skliznuli s obližnje planine protutnjali su i pored Clooneyeve vile, no prema pisanju The Suna,  glumac, njegova supruga Amal (43) i četverogodišnji blizanci imali su sreće i prošli su neozlijeđeni, a oštećenja nije pretrpjela ni njihova imovina.

Spašeno je više od 60 ljudi nakon što su Laglio i drugi gradovi oko jezera Como poplavljeni kada su ekstremne vremenske prilike pogodile zemlju.

 

Najčitaniji članci