To je to što me zanima!

Ibanez: Da me vara, djevojku bih napucao nogom u guzicu

Ibáñez još nije spreman za brak iako žive zajedno. Djevojci nikad ne bi oprostio nevjeru, ali kako kaže, Mateji vjeruje i zna da nije sposobna nešto takvo napraviti
Vidi originalni članak

Dinamov branič Luis Ibáñez i djevojka ne vole lude noćne izlaske. Draže im je, kažu, gledati nogomet, izležavati se na plaži i piti koktele.

Čim je dobio slobodan dan, nogometaš je djevojku Mateju Alegić (22) odveo na odmor u Opatiju. Luis Ibáñez (24) na plaži je grlio studenticu i pio koktel. Iako žive zajedno, još ne razmišljaju o zarukama i braku.

- Matea mi je djevojka i jedina prava prijateljica od koje se jednostavno ne mogu odvojiti - izjavio je Luis. Pohvalio se da će mu uskoro iz rodne Argentine doći majka koja je jako zavoljela Mateju. Nogometaš si je prošle godine zbog djevojke tetovirao 'Ti si najbolja', a par zajedno uči španjolski i hrvatski jezik. Luis bi sve napravio za Mateju, ali nevjeru joj ne bi oprostio.

- Napucao bih je u guzicu i rekao doviđenja da mi to uradi. Nasreću, znam da nije sposobna za takvo nešto. Imam beskrajno povjerenje u nju - zaključio je Dinamov nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Madridistica 16.09.2012.

    Hahaha par godina je u Hrvatskoj,a već ima riječnik pravog Zagrepčanina. U svakom slučaju,mali je kralj,presimpa je. :)

  • tezaurus1992 08.07.2012.

    hahahaha ma daj molim te da ga ne vara,ali u svakom slucaju vara on nju,i vidjen je dosta puta,, postoje slike kao dokaz :)))

  • zrinka_2012 07.07.2012.

    ibanjez cura je viša od tebe nemoš joj doseć rit

Komentiraj...
Vidi sve komentare