To je to što me zanima!

Ibrica Jusić o Lidiji Bačić: 'E da je mojeg psa tako udarila...'

Negativni komentari na račun Bačićke ekspresno se brišu s društvenih mreža. Sve one koji su ih ostavili pjevačičin tim odmah blokira
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (33) poriče optužbe, njezin menadžer Faruk Buljubašić proces naziva hajkom, a policija je protiv Lille podignula prekršajnu prijavu zbog remećenja reda i mira.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To je, barem zasad, epilog događanja u petak. Podsjećamo, Lidija Bačić fizički je nasrnula na novinarku Večernjeg lista jer joj se ova usudila prigovoriti što je nepropisno parkirala automobil u Varšavskoj ulici u Zagrebu.  A milost nije pokazala ni prema psiću kojeg je napadnuta žena vodila.

- Mog je psića, malenog havanezera od sedam kila, šutnula nogom. Mogla ga je prepoloviti - rekla nam je šokirana žena. Postupcima pjevačice šokiran je legendarni pjevač Ibrica Jusić (74), koji je, osim po glazbi, poznat kao veliki prijatelj životinja.

- To je jedan primitivni ispad! Da je mojeg psa tako udarila... - rekao nam je Ibrica. U njezinu obranu nije stao nitko s estrade, a negativni komentari na njezinu Instagramu i Facebooku odmah se brišu. Sve one koji su ih ostavili pjevačica i njezin tim odlučili su blokirati i ukloniti s društvenih mreža...

POGLEDAJTE VIDEO:

PJEVAČICU ISPITALI U DARUVARU Lidija Bačić na policiji: Prijavit će je za remećenje javnog reda

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Idi na 24sata

Komentari 252

  • anti123 22.05.2019.

    Bezobrazluk vrhunski, ali nije rijetka pojava! Što će reći da ima podosta vozača izuzetno sebičnih i i nepromišljenih! I sam sam vozač, ali mi ne pada na pamet parkirati na pločnik ili uključiti sve pokazivače smjera i ostaviti automobil na ulici itd...E, sad slijedi i ono drugo: kakvi su to karakteri koji se mogu ponašati samoživo kao "pevaljka"? Pokazalo se, često i skloni nasilničkom ponašanju jer je i sam prekršaj nasilnički! Stoga, ili budi spreman(!) na nasilnika ukoliko mu nešto prigovoriš ili se skloni od budale!

  • komilica 22.05.2019.

    Konačno nešto za vas "savršene" sad možete pljuvati. Uživajte.

  • LadyT 22.05.2019.

    Ona je jedna tužna iskompleksirana i jadna žena koju treba prizemljiti malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare