Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
252 komentara

Ibrica Jusić o Lidiji Bačić: 'E da je mojeg psa tako udarila...'

Negativni komentari na račun Bačićke ekspresno se brišu s društvenih mreža. Sve one koji su ih ostavili pjevačičin tim odmah blokira

Foto: instagram/pixsell
252 komentara

Lidija Bačić (33) poriče optužbe, njezin menadžer Faruk Buljubašić proces naziva hajkom, a policija je protiv Lille podignula prekršajnu prijavu zbog remećenja reda i mira.

To je, barem zasad, epilog događanja u petak. Podsjećamo, Lidija Bačić fizički je nasrnula na novinarku Večernjeg lista jer joj se ova usudila prigovoriti što je nepropisno parkirala automobil u Varšavskoj ulici u Zagrebu.  A milost nije pokazala ni prema psiću kojeg je napadnuta žena vodila.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Mog je psića, malenog havanezera od sedam kila, šutnula nogom. Mogla ga je prepoloviti - rekla nam je šokirana žena. Postupcima pjevačice šokiran je legendarni pjevač Ibrica Jusić (74), koji je, osim po glazbi, poznat kao veliki prijatelj životinja.

23 Porin | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- To je jedan primitivni ispad! Da je mojeg psa tako udarila... - rekao nam je Ibrica. U njezinu obranu nije stao nitko s estrade, a negativni komentari na njezinu Instagramu i Facebooku odmah se brišu. Sve one koji su ih ostavili pjevačica i njezin tim odlučili su blokirati i ukloniti s društvenih mreža...

POGLEDAJTE VIDEO:

PJEVAČICU ISPITALI U DARUVARU Lidija Bačić na policiji: Prijavit će je za remećenje javnog reda

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Naši partneri pišu
Message