To je to što me zanima!

Ida Prester se pojadala na putu iz Beograda za Zagreb: Nema WC-a, nema dućana, trake pune

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo smo na kraju okrenuli auto i vratili se natrag. Danas ćemo probati opet. Sa snijegom koji je napadao će sve biti još zabavnije, napisala je pjevačica na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Ida Prester (43) na Facebooku je podijelila anegdotu koja joj se dogodila tijekom putovanja sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Rokom i Rijom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često putuje na relaciji Beograd - Zagreb i iako je već navikla na sve moguće situacije iznenadila se koliko dugo su morali čekati na granici prema Hrvatskoj.

- Put iz Beograda za Zagreb, pun auto, s klincima. Ovo još nisam doživjela. Jučer smo na granici čekali točno 8 sati!!! Nemaš se gdje okrenuti ako odustaješ, sve trake pune, nema wc-a, nema dućana, djeca kao čimpanze u kavezu - napisala je Ida. - Kad smo napokon dopuzali do srpske granice bilo je već 23:00, a skužili smo da ćemo morati čekati još bar 3 sata dok ne prođemo i hrvatsku, pa još 3 sata vožnje do Zagreba. Samo smo okrenuli auto i vratili nazad. Danas probamo opet. Sa snijegom koji je napadao će sve biti još zabavnije. Držite fige! - dodala je Ida.

OTKRILA RUŽNE DETALJE Ida Prester se javno pojadala: Odbili su me za posao jer sam 'srpska snajka iz Beograda'...

 

U objavi se našalila da joj njenu pjesmu 'Koliko još' ne puštaju neko vrijeme jer je zbog ove situacije dobila novi smisao.

U komentarima su joj se javili pratitelji koji su joj savjetovali druge relacije i granične prijelaze kako bi možda barem malo izbjegla gužvu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • VLADEK72 12.01.2022.

    Ko te tjera da ideš na divlji istok?

  • x00x 10.01.2022.

    a jadna

  • zrno soli u glavi 10.01.2022.

    Okrenite se i sutra. Nema veze, ne patimo za tobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare