To je to što me zanima!

Idris Elba je najseksi muškarac na svijetu: Mama mi je ponosna

Osim što glumi, okušao se i u glazbenim vodama. U svibnju ove godine zajedno sa zaručnicom Sabrinom Dhowre i sinom Winstonom posjetio je Zagreb te stao iza DJ pulta u klubu Opera
Vidi originalni članak

Američki glumac i glazbenik Blake Shelton (42) ostao je bez prošlogodišnje laskave titule najseksepilnijeg muškarca na svijetu. Ove godine, po izboru časopisa People, 33. po redu najseksepilniji muškarac je glumac i DJ Idris Elba (46).

- Jako sam sretan zbog toga. Moja mama će biti jako, jako ponosna - rekao je Idris Jimmyju Fallonu (44) u njegovom 'The Tonight Showu'. 

Osim što se zahvalio svim glasačima i obožavateljima na društvenim mrežama, potaknuo ih je da izađu na trenutne izbore u SAD-u jer, kako kaže glumac, njihov glas može napraviti razliku. 

Elba je u svojoj glumačkoj karijeri ostvario mnogo značajnih uloga. Neke od njih su lik Stigner Bella u televizijskoj seriji 'Žica' te Heimdall u 'Thor' franšizi. Osvojio je i Zlatni globus za ulogu u seriji 'Luther'. 

Trenutno najseksepilniji muškarac svijeta ženio se dva puta. Četiri je godine bio u braku s vizažisticom Hanne Norgaard, a zatim mu je propao i brak s odvjetnicom Sonyjom Nicole Hamlin. Nakon toga je izjavio da se više nikada neće ženiti, a onda pobio te riječi i zaprosio Miss Vancouvera Sabrinu Dhowre (30).

Osim što glumi, okušao se i u glazbenim vodama. U svibnju ove godine zajedno sa zaručnicom i sinom Winstonom (4) posjetio je Zagreb te stao iza DJ pulta u klubu Opera. Glumac ima još i kćer Isan (16). 

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":


Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • luna410 07.11.2018.

    Baš je zgodan tip,sta mu fali ne kužim?

  • SaraLee 06.11.2018.

    Ono kad u 21.stoljecu uvjeravas ljude da su i crnci samo ljudi...omg koji primitivci

  • Sigourney 06.11.2018.

    Pacific Rim .Zgodan je ,ali da je najseksi ,hmm .Nakon Brada Pitt-a kad je bio mlađi ,ne znam za nijednog koji bi nosio tu titulu .Možda neki sportaš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare