To je to što me zanima!

Idris Elba o privatnom partyju princa Harryja i Meghan: Ona se tako opustila. Bila je divlja

Idris je prije vjenčanja Harryja sreo nekoliko puta, a ranije je priznao kako je mislio da se šali kad ga je zamolio da bude DJ
Vidi originalni članak

Mislim da je Meghan bila ta koja se stvarno opustila. Znate, bila je glavna, divlja, jako se zabavljala. Bilo je to njezino vjenčanje, tako da se najbolje provela, otkrio je Idris Elba (50). Glumac je bio jedan od gostiju na privatnoj zabavi princa Harryja (38) i Meghan Markle (41), koja je uslijedila nakon njihova vjenčanja 2018. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idris je prije vjenčanja princa Harryja (38) sreo nekoliko puta, a ranije je priznao kako je mislio da se šali kad ga je zamolio da bude DJ.

- Bilo je to nevjerojatno iskustvo, pripremao sam glazbu za tu večer. Osjećao sam veliki pritisak, ali bilo je super - rekao je Elba ranije.

U LOS ANGELESU Harry i Meghan krstili su kćer: Kum došao privatnim avionom, a kralj i William nisu mogli doći

Osim Idrisa, među uzvanicima na privatnoj zabavi bili su i Oprah Winfrey (69), David i Victoria Beckham (48), Amal i George Clooney (61), Sir Elton John (75), Joss Stone (35) te drugi.

Podsjetimo, Harry i Meghan imaju dvoje djece, sina Archieja te kćer Lilibet. Nakon što su se preselili u Ameriku te odstupili s kraljevskih dužnosti, često su iznosili različite detalje o kraljevskoj obitelji. Posebno Harry, koji je sve zgodne i nezgode s obitelji opisao u svojoj knjizi 'Rezerva'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • schmeling 22.03.2023.

    Neradnici i niškoristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare