To je to što me zanima!

Idris Elba zamijenit će Smitha? Postaje dio 'Odreda otpisanih'

Nastavak 'Odreda otpisanih' je najavljen za kolovoz 2021., a sada će Idris glumiti Deadshota. Smith je morao odustati od uloge jer je imao problema s rasporedom
Vidi originalni članak

Glumac Idris Elba (46) pred kraj prošle godine postao je najseksepilniji muškarac na svijetu po izboru časopisa People, a iako i je prije te titule bio uspješan u svom poslu, sada mu se uloge nude. Dugo se pričalo da bi mogao postati novi James Bond i zamijeniti Daniela Craiga (51), ali ipak zamijenio je Will Smitha (50), prenosi Voice Online

Snima se drugi dio filma 'Odred otpisanih', a Will više nije u glumačkom sastavu. Prije dvije godine glumio je Deadshota te uz Margot Robbie (28), Jareda Leta (47), Caru Delevingne (26) bio je glavni glumac. 

Film je najavljen za kolovoz 2021., a sada će Idris glumiti Deadshota. Smith je morao odustati od uloge jer je imao problema s rasporedom. 

Još se ne zna hoće li ostatak postave biti jednak kao u prvom dijelu, ali mnogi vjeruju da će Margot ponovno glumiti Harley Quinn. Scenarij će pisati James Gunn (52) i Gavin O'Connor (54), koji je i redatelj. 

Idris također glumi u nadolazećoj Netflix seriji 'Turn Up Charlie' koja će imati premijeru ovog proljeća. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tom1slav 09.03.2019.

    Lose

  • lorena003 08.03.2019.

    Zanimljivo 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare