To je to što me zanima!

Iggy i Lopez twerkale na bini i pokazale koliko su fleksibilne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad je pušten, njihov spot za 'Booty' u samo 24 sata pregledan je preko 11 milijuna puta. Jennnifer Lopez i Iggy Azalea i uživo su pokazale nevjerojatnu fleksibilnost
Vidi originalni članak

S ABC-ja su brinuli hoće li njihov nastup prijeći granicu dobrog ukusa pa su im odredili pravila nastupa. No Jennifer Lopez (45) i Iggy Azalea (24) nisu pokazale ništa više od onoga što se može vidjeti u njihovom zajedničkom spotu. 

Pjevačice su duet 'Booty' izvele i uživo na dodjeli nagrada American Music Awards. Obje su nosile bodyje te pokazale impresivne poteze i nevjerojatnu fleksibilnost, a pred publikom su i twerkale. Kad su odradile zajednički nastup, Jennifer je ostala sama na pozornici. 

Njihov spot za 'Booty' u samo 24 sata pregledan je preko 11 milijuna puta. Pjesma je dio Jenniferinog albuma A.K.A. koji je izašao u lipnju ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kornel 24.11.2014.

    Preljepa Jen!

  • Rafo 24.11.2014.

    Spot je dobar, Jennifer super, ali pjesma je totalno nikakva.

  • Marty99 24.11.2014.

    Meni ovo bezveze, pjesma je toliko loša da se ne može ni nazvati muzikom, a ne kužim što joj je potrebno na ovaj način dokazivati da je još uvijek poželjna i dobro izgleda?! Svi se slažemo da još uvijek odlično izgleda, napravila je dobru karijeru obzirom da nema glasa već joj je pozadina i bila uvijek ono o čemu se pričalo, zašto se onda i dalje natezati s klinkama po pozornici i pokazivati guzicu, kad bi trebala pažnju privlačiti dobrom pjesmom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare