To je to što me zanima!

Igor Cvitanović opet zaljubljen: U vezi je s 14 godina mlađom

Pomoćni trener u zagrebačkom Dinamu pronašao je sreću uz djevojku Tanju Grgić s kojom je nedavno prošetao Cvjetnim trgom držeći je za ruku, piše Story
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Igor Cvitanović (43) zagrebačkim Cvjetnim trgom nedavno je prošetao držeći za ruku 14 godina mlađu djevojku, plavokosu Tanju Grgić (29), piše StoryPomoćni trener u zagrebačkom Dinamu na Facebooku je promijenio status u vezi i objavio njihovu zajedničku fotografiju, a zaljubljeni par često se može vidjeti kako šeće gradom. 

Iza nogometaša je 13-godišnji brak sa stilisticom i dizajnericom Marijom Cvitanović od koje se rastao potkraj 2011. godine. O razlozima njihova prekida mnogo se nagađalo, no bivši supružnici o tome nikad nisu željeli govoriti u javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • SWEET CHILD 08.01.2014.

    Ona bivša mu je bila super mačka..., uff..!!

  • Bad Blue Boy 08.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • oko27 08.01.2014.

    ajmeee, na sta on lici.....bljak bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare