To je to što me zanima!

'Igra prijestolja': Još je jednom dokazano, Jon Snow je 'faca'

Šest sezona gledali smo polagani uspon Jona Snowa kroz Stražu, prateći kako rješava jedan po jedan problem, postajući sve bolji i bolji ratnik. U ovom videu nam je to i pokazano
Vidi originalni članak

Premda smo u zadnjih nekoliko godina vidjeli već mnogo montaža koje su napravili korisnici na YouTubeu, i iako je dobar dio tih bio vezan za 'Igru prijestolja', moramo priznati da je ovo jedna od rijetkih za koje ne možemo naći nikakav prigovor.

Od samog početka, kada nam je pokazano nekoliko loših trenutaka Jonovog (Jonovih?) života, pa preko njegove krunidbe, kao Kralja Sjevera, sve do kraja, kada nam je pokazano koliko je samo puta Jon bio 'faca', se nije izgubila struktura videa.

Pogledajte supercut

Kako smo vidjeli od samog početka ove sezone, pa do njenog nevjerojatnog kraja, Jon se konzistentno pojavljivao u ulozi opakog igrača. Da budemo iskreni, nakon pet sezona, posve nam je drago što je situacija napokon takva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.07.2016.

    smisao ovog članka je da nas zabavi i da se još dugo priča o seriji. baš mi je to drago i uvijek rado pročitam neke zanimljivosti o seriji jer sam okorjeli fan

  • batmon 05.07.2016.

    Hvala na ovom clanku.. prosvjetljeni smo.. ali unatoc tome nedam 50kn mjesecno za hbo... pirate bay mama

  • krmetar 05.07.2016.

    Koji je smisao ovog clanka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare