To je to što me zanima!

Igra se zahuktava, tenzije rastu: 'Tko zna na što su neki spremni'

Marie ja napustila show, a Silvija uspjela na vaganju doći ispod 100 kilograma. Kandidati su tijekom igranja 'Čovječe, ne ljuti se' raspravljali tko bi mogao idući otići kući
Vidi originalni članak

Svanulo je novo jutro na Brijunima u 'Životu na vagi' i svatko je bio u svom filmu. Silvija i Mislav uživali su u nježnostima uz more, Šepić i Goran pripremali su hranu u kuhinji, Jure je čistio terasu, a Dajana je pila kavu i gledala u more…

NAPETO VAGANJE Kandidat s najgorim rezultatom napušta 'Život na vagi': 'Danas sve kalkulacije padaju u vodu!'

- Pokušavam pronaći neki mir s obzirom na sve što se događa u kući i oko kuće; ispadanja, vage, stres, treninzi, napori… Jutra koristim za zen, pronalaženje neke motivacije i unutarnjeg mira - rekla je Dajana, a Martin i Jure komentirali su da je sad prilično tiho jer nema Marie.

- Nema više dobrog duha -  nastavio je Jure, a Martin dodao: 'Marie će nam jako faliti. To je jedna stvarno dobra i draga osoba koja je unosila sreću i veselje u naše dane.'

Kasnije su Nina, Dajana, Šepić i Goran igrali 'Čovječe, ne ljuti se', a Šepić je zaključio da je proces u 'Životu na vagi' sličan toj igri.

- Nitko od nas se ne bi trebao naljutiti u ovoj igri koju igramo, to bi trebala ostati igra - objasnio je.

'ŽIVOT NA VAGI' Silvija nikada nije bila ovako potištena, odbrusila i Edi: 'Bolje se makni da ostanemo dobri...'

- Ima tu dosta igrača. Prošli ciklus Silvija je pila vodu, sad ju je to spasilo. Kalkulirala je i sad je imala dobar rezultat. A u par navrata i Goran i Vlašić isto su kalkulirali i pili vodu - rekao je Jure.

- Ima nekoliko osoba koje u ovo idu sa srcem i nije im bitno hoće li pobijediti, nego im je bitno promijeniti sebe, način života, stil i sve ostalo. A opet ima i onih koji ciljaju na nagradu, koje sve daju za nagradu i koji će ići do kraja na bilo kakav način samo da pokupe tu nagradu - dodao je Martin, a on i Jure nastavili su pričati o tome tko im je najveća konkurencija od žena, a Jure je objasnio.

'ŽIVOT NA VAGI' Silvija je uspjela pasti ispod 100 kilograma: 'Ovo je rezultat tvog angažmana u showu, bravo!'

- Mislim da Nina i Silvija po postotku već jesu u top četiri, Dajana se tu negdje vrti blizu, mislim da bi ove sezone mogle biti barem dvije žene u finalu. Nina trenutno vodi po ukupnom postotku i njezine su šanse za osvajanje finala jako velike. Vjerujem da su kod nje problem hormoni i da joj se to događa, ali da je pokazala sad toliki trud, nije - rekao je Zadranin, a Nina zaključila:

Igra se zahuktava, preblizu smo finalu, svatko od nas želi biti finalist tako da je moguće da će biti puno veće tenzije, možda nekakve kalkulacije i tko zna na što je tko spreman da bi došao na to mjesto.

IZGUBILA 20 KILOGRAMA Marie napustila 'Život na vagi': 'Odlazim puna srca, nije mi žao'

Pred natjecateljima je novi izazov, tko će biti najbolji, a tko odustaje tik pred finale - ne propustite pogledati večeras u u novoj epizodi 'Života na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO: IMA LI KRAJA ŽENSKOJ TORBICI?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare