To je to što me zanima!

Igra svjetla ili nam to Beyonce postaje novi Michael Jackson?

Svjetski tračeri proučavaju boju kože Beyonce pitajući se je li bljeđa nego inače. Kosa, ali i koža, značajno su joj svjetliji nego kad je, recimo, imala 14 godina
Vidi originalni članak

Vitaligo, izbjeljivanje kože, bljesak fotoaparata - samo su neki od odgovora koje mediji daju nakon što je r’n’b diva predstavila novi izgled. Kosa, ali i koža, značajno su joj svjetliji nego kad je, recimo, 29-godišnja pjevačica imala 14 godina.

Britanski list Daily Mail pitao je dermatologinju Sunil Chopru za mišljenje. Rekla je kako je moguće da je Beyonce rabila kremu za privremeno izbjeljivanje kože. Kao drugi razlog navode bolest vitaligo, koju je imao i Michael Jackson. Beyonce nije kometirala svoj novi izgled. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_61420 18.02.2011.

    obrve su joj sasvim ok. davno su izišle iz mode putpuno počupane obrve i samo iscrtane. ovo izgleda prirodno, a i urednop

  • krista 14 18.02.2011.

    de neserendajte niste znali sta da napisete pa neku bezveznocu izmislili...lol...

  • parket 18.02.2011.

    sad je problem ako ona ima malo svjetliji puder ili ako je privremeno koristila kremu za izbjeljivanje, a kad bijele žene koriste 8 nijansi tamniji puder i kvarcaju se do boje čokolade to nije problem i to je baš super. ma da, kako da ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare