To je to što me zanima!

Ikone burleske u Zagrebu su oduševile raskošnim oblinama

U plesnoj trupi s pet burlesknih diva jedan je i muškarac, pionir muške burleske Roky Roulette. Najpopularnije među plesačicama su Catherine D’Lish i Dirty Martini
Vidi originalni članak

Oskudnim i ekstravagantnim kostimima, plesom i britkim šalama američke plesačice burleske raskošnih oblina očarale su više od tisuću ljudi u zagrebačkom kinu SC. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

U plesnoj trupi Show Cabaret New Burlesque s pet burlesknih diva jedan je i muškarac, pionir muške burleske Roky Roulette. Najpopularnije među plesačicama su Catherine D’Lish i Miss Dirty Martini. Catherine, koja je pokazala znatno puniju liniju, bila je jedna od 60 uzvanika na vjenčanju Dite Von Teese i Marilyna Mansona u Irskoj prije sedam godina. S Ditom, najpoznatijom plesačicom burleske, dugogodišnja je prijateljica. Miss Dirty Martini najoblija je među plesačicama. Karl Lagerfeld, koji je izjavio da nitko ne voli gledati pune žene na pisti, angažirao ju je da pozira za magazin V 2010. godine. Kao plesačica burleske prvi je put nastupila u Sarajevu 1995. godine.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • tomovic66 08.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KRIVA_KARTA 03.04.2012.

    fujj hrpetina špeka iiiiiii šta je je i ja kažem da su punije bolje ali ovo brate neznaš gdje je šta jer nema forme nikakve :P

  • bambinjo 02.04.2012.

    Jel ima ko broj od koje? Rado bi je pozvao k sebi na zabavu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare