To je to što me zanima!

Ilija je poslušao Željkov savjet: Smršavio čak deset kilograma

Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao prehranu, kazao je Ilija. Uz to svaku večer trči i trudi se mršaviti na zdrav način, a rezultatima je zadovoljan
Vidi originalni članak

Željko Joksimović je u showu 'X Factor Adria' pitao Iliju Mihailovića (16) što će napraviti s viškom kilograma, a onda mu savjetovao da ide na dijetu. 

Ilija je poslušao njegov savjet i od prve audicije do sada izgubio je deset kilograma. 

- Smršavio sam prije svega iz zdravstvenih razloga, a ne da bi ljepše izgledao na sceni. Poslušao sam Željkov dobronamjerni savjet i korigirao prehranu - kazao je Ilija. Uz to svaku večer trči i trudi se mršaviti na zdrav i siguran način. Za sada je, kaže, zadovoljan rezultatima, ali planira 'skinuti' još toliko kilograma. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Aqamarinne 14.05.2015.

    Dvije prekrasne cure sa manekenskim tjelima i predivnim glasovima je izbacio samo tako, da okom nije trepnuo, nije im čak dao niti drugu šansu, a cure fenomenalno izgledaju i imaju predivne glasove..Valjda zato što subile previše sigurne u sebe. Toliko o X-Faktoru, koji on traži...To što on traži, nema veze sa X-Faktorom kao niti sa dobrim pjevanjem.

  • kawaman 13.05.2015.

    pa treba bit lijep i znat pjevat da bi bio prava zvijezda zeljko je sto posto u pravu, jedan od inteligentnijih ljudi s ovih podrucja

  • Voxo 13.05.2015.

    A Željko se nekom javio...svaki mu je sako toliko tijesan da izgleda da ga je na vlastitoj krizmi nosio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare