To je to što me zanima!

Ima dečka već tri godine, a noć je provela u sobi princa Harryja

Koktel majstorica iz noćnog kluba demantirala je napise da je provela noć u sobi princa Harryja. Kaže da živi s dečkom i tvrdi da da je riječ o nekoj drugoj djevojci
Vidi originalni članak

Princ Harry (27) s konobaricom Jessicom Donaldson (26) navodno je proveo noć nakon provoda u noćnom klubu 'Ivy' u Solano Beachu, nedaleko od San Diega, u kojem ona radi kao koktel majstorica. 

Harry trenutačno boravi u Kaliforniji gdje pohađa satove letenja. Jessica, koja na trbuhu ima tetovažu velikog cvijeta, i on upoznali su se 7. listopada u noćnom klubu koji je dva sata vožnje udaljen od njegove vojne baze. 

Harry je bio u društvu kolega iz vojske, kupio je dvije boce votke i počeo čavrljati s njom. Na kraju večeri, čovjek za kojeg se pretpostavlja da je Harryjev tjelohranitelj, pitao ju je za broj telefona i rekao joj da bi je princ želio vidjeti sljedeći dan. Zatim su snimljeni kako se smiju, čavrljaju i ljube u usta.

Jessica je rekla da se nisu ljubili nego da ih je kamera ulovila pod nezgodnim kutem.

Jedan izvor iz hotela tvrdi da su nakon poljupca otišli u njegovu hotelsku sobu.

- Riječ je o nekoj drugoj djevojci. Sigurna sam da je oko Harryja uvijek puno djevojaka - rekla je Jessica demantirajući tvrdnje osoblja koje tvrdi da ga je posjetila u hotelskoj sobi.

Iz njegove sobe izašla je tek ujutro, Harry ju je otpratio do automobila

Prema tvrdnjama osoblja iz hotela Marriott u Solano Beachu, koktel majstorica njegovu sobu nije napustila sve do 10.30 sati. Harry ju je otpratio do automobila koji je došao po nju tog jutra. Iako Jessica tvrdi da je riječ o nekoj drugoj djevojci izvori tvrde da je riječ upravo o njoj.

Konobarica već tri godine živi s dečkom, Brandonom Thomasom, promotorom noćnog kluba.

- Nisam spavala s princem Harryjem i on nikada nije bio ništa drugo nego veliki gospodin prema meni. Jako sam uzrujana zbog svega. Harry mi se sviđa, ali imam dečka i želim da sve te priče prestanu - rekla je Jessica koja je i nakon napisa da je spavala s princem ostala u vezi s dečkom.

- Kada sam prvi put vidio njihove fotografije uvjerila me kako se ništa nije dogodilo. Rekla mi je da se nisu ljubili i vjerujem joj - rekao je njezin dečko.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Florida 25.10.2011.

    ufff siguran sam da bi dala cilom kaficu il klubu di radi samo da ostane trudna sa njim!!!! ;-)))

  • medeki 25.10.2011.

    nema svaka cura priliku noć provest sa princom...ajde cure "ruku na srce"...koja bi ga odbila :)))

  • FloMasteric 25.10.2011.

    m'da, i ja bi joj povjerovao i rekao "da draga, igrali ste briskulu ha? bas super..." dne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare