Obavijesti

Show

Komentari 11

Ima dečka već tri godine, a noć je provela u sobi princa Harryja

Ima dečka već tri godine, a noć je provela u sobi princa Harryja
5

Koktel majstorica iz noćnog kluba demantirala je napise da je provela noć u sobi princa Harryja. Kaže da živi s dečkom i tvrdi da da je riječ o nekoj drugoj djevojci

VIDEO

Princ Harry (27) s konobaricom Jessicom Donaldson (26) navodno je proveo noć nakon provoda u noćnom klubu 'Ivy' u Solano Beachu, nedaleko od San Diega, u kojem ona radi kao koktel majstorica. 

Harry trenutačno boravi u Kaliforniji gdje pohađa satove letenja. Jessica, koja na trbuhu ima tetovažu velikog cvijeta, i on upoznali su se 7. listopada u noćnom klubu koji je dva sata vožnje udaljen od njegove vojne baze. 

Harry je bio u društvu kolega iz vojske, kupio je dvije boce votke i počeo čavrljati s njom. Na kraju večeri, čovjek za kojeg se pretpostavlja da je Harryjev tjelohranitelj, pitao ju je za broj telefona i rekao joj da bi je princ želio vidjeti sljedeći dan. Zatim su snimljeni kako se smiju, čavrljaju i ljube u usta.

Jessica je rekla da se nisu ljubili nego da ih je kamera ulovila pod nezgodnim kutem.

Jedan izvor iz hotela tvrdi da su nakon poljupca otišli u njegovu hotelsku sobu.

- Riječ je o nekoj drugoj djevojci. Sigurna sam da je oko Harryja uvijek puno djevojaka - rekla je Jessica demantirajući tvrdnje osoblja koje tvrdi da ga je posjetila u hotelskoj sobi.

Iz njegove sobe izašla je tek ujutro, Harry ju je otpratio do automobila

Prema tvrdnjama osoblja iz hotela Marriott u Solano Beachu, koktel majstorica njegovu sobu nije napustila sve do 10.30 sati. Harry ju je otpratio do automobila koji je došao po nju tog jutra. Iako Jessica tvrdi da je riječ o nekoj drugoj djevojci izvori tvrde da je riječ upravo o njoj.

Konobarica već tri godine živi s dečkom, Brandonom Thomasom, promotorom noćnog kluba.

- Nisam spavala s princem Harryjem i on nikada nije bio ništa drugo nego veliki gospodin prema meni. Jako sam uzrujana zbog svega. Harry mi se sviđa, ali imam dečka i želim da sve te priče prestanu - rekla je Jessica koja je i nakon napisa da je spavala s princem ostala u vezi s dečkom.

- Kada sam prvi put vidio njihove fotografije uvjerila me kako se ništa nije dogodilo. Rekla mi je da se nisu ljubili i vjerujem joj - rekao je njezin dečko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega