To je to što me zanima!

Ima novu 'žrtvu': Ava se nakon Uroša poseksala i sa Željkom

Nakon završenog posla, Ava Karabatić je otišla u dnevnu sobu gdje je zatekla Milića. Počela ga je nagovarati da natjera Željka da smršavi, piše srpski Kurir
Vidi originalni članak

Nekoliko minuta nakon ponoći Ava Karabatić poseksala se sa Željkom Stojanovićem u spavaćoj sobi dok je većina ukućana spavala, piše srpski Kurir. Dok je jedan od blizanaca bio poprilično hladan, starleta je pravila grimase. Kada joj se primaknuo, zakolutala je očima, a poslije se oblizivala. Ava se okrenula Željku leđima, a po licu starlete moglo se vidjeti da uživa. Nakon završenog posla, Ava je otišla u dnevnu sobu gdje je zatekla Milića i počela ga nagovarati kako mora natjerati Željka da smršavi.

Ava se zbližila sa Željkom nakon što ju je Uroš Ćertić odbacio unatoč seksu tijekom prve večeri u showu. Poslije izlaska iz kuće na Koštunjaku, kaskader Uroš počeo je tvrditi da se nije seksao s Avom jer su se dogovorili da će odglumiti seks kako bi što duže ostali u showu.

- Ovo mi je prvi reality, a Ava je imala iskustva u 'Survivoru' gdje je ostala do kraja. Rekla mi je da parovi najduže ostaju u ovakvim showovima pa smo sklopili dogovor da sve odglumimo. U tome smo i uspjeli jer smo već prvog tjedna bili zaštićeni od nominacija. Ava je jako inteligentna i nikada ne bi pristala na seks sa mnom pa sve i da sam ja to htio - rekao je nedavno Uroš.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • crveni lak 13.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • matheus666 13.04.2013.

    treba kontaktirat kim jong un-a da frkne jednu malu malu raketicu na tu bb kucu , unutra tak i tak nema pameti

  • seboreja 13.04.2013.

    To je se desilo sasvim slučajno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare