To je to što me zanima!

'Ima premršave noge': Meghan su usporedili s Angelinom Jolie

Za oskarovku Jolie se posljednjih godina često pisalo da boluje od anoreksije te da ima samo 35 kilograma. Glumica je to demantirala...
Vidi originalni članak

Bivša glumica Meghan Markle (37) ne prestaje biti 'vruća' tema medija od 2016. kada se saznalo da je u vezi s princom Harryjem (34). Nakon ovogodišnjeg kraljevskog vjenčanja, mnogi su stil oblačenja vojvotkinje usporedili s onim glumice Angeline Jolie (43), a nije im promaknuo ni još jedan detalj. I jednoj i drugoj Amerikanki nekolicina fanova spočitava, za njihov ukus, 'pretanke noge'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok je Angelina navikla na dugogodišnje komentare da je 'zabrinjavajuće mršava' te da 'prestane nositi kratku odjeću', Meghan se tek nakon veće medijske pažnje suočava s prozivkama.

- Oh, Bože. Nemojte dozvoliti Markle da ponovno odjene haljinu ili suknju, njezine noge su ružno mršave i bezlične - jedan je od komentara. 

Ipak, ne misle svi obožavatelji kraljevske obitelji i Meghanine serije 'Suits' da se bivše kolegice trebaju 'trpati u isti koš'. Tvrde kako vojvotkinja ima prirodno mršave noge, dok oskarovka 'gladuje', a počela je i drastično mršavjeti zbog razvoda s glumcem Bradom Pittom (54). 

Za Jolie se posljednjih godina često pisalo da boluje od anoreksije te da ima samo 35 kilograma. Glumica je to demantirala, a javno je priznala da je nakon razilaženja s Pittom oboljela od Bellove paralize, bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

PLAKAO PRED SVIMA U JAVNOSTI: Poznati pjevač saznao da je njegova bivša završila u bolnici i potpuno se slomio

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Mrs 14.10.2018.

    Vidljivo je da su na ovoj slici Angelini retusirane noge.Uz noge se tocno vidi rub.Ona je mrsavica i tijelo nema dobro ali glava joj je prekrasna.Naravno da ne treba podrzavati anoreksiju i poticati mlade djevojke na bolestan mrsav izgled ali neki su ljudi rodjeni takvi da im je konstutucija mrsavija bez obzira koliko hrane unosili u sebe.Bilo bi lijepo kad nebi toliko bili optreceni komentiranjem izgleda i kada nam se svijet nebi vrtio oko toga.Kim K ima ogromnu guzu kao i sve njene sestre postugnutu ubrizgavanjem injekcija u nju.Svi se dive tome....koja je poruka?Ucinite sve da postignete "savrsenstvo" bez obzira na cijenu.Neka lajk bude vas light motiv

  • etica 12.10.2018.

    Bome je Anđa jako mršava, bas se svaki put iznenadim. Nadam se da nije bolest u pitanju.

  • 12.10.2018.

    angelina je lijepa ali mršava

Komentiraj...
Vidi sve komentare