To je to što me zanima!

Ima se, može se: Na roditeljski sastanak došla je helikopterom

Nije me briga ako su me drugi roditelji gledali kao razmaženu divu koja se razbacuje novcem. Svaka majka napravila bi isto da si može priuštiti, kaže Victoria Beckham
Vidi originalni članak

Snimala sam editorijal za australski Vogue na drugom kraju Londona. Ni najbolji taksist ne bi me stigao na vrijeme odvesti u školu pa sam unajmila helikopter, rekla je Victoria Beckham (39). 

Dizajnerica nije htjela zakasniti na roditeljski sastanak za sina Brooklyna (14).

- Nije me briga ako su me drugi roditelji gledali kao razmaženu divu koja se razbacuje novcem. Svaka majka napravila bi isto da si to može priuštiti - zaključila je bivša Posh Spice.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ovcaizbizovca 13.08.2013.

    I što sad ako je došla helićem?!?!?! mogla je i čamcem ako se mene pita.

  • mazaluna 13.08.2013.

    Mogla je doći i raketom bitno je da je interesira kako joj sin napreduje u školi.Neki slavni roditelji ni neznaju u koju školu im idu djeca,

  • morska sirena 13.08.2013.

    Nikako nam ne valja. Ako su siromašni, rađaju, nemaju itd, pljujemo ih jer ne valjaju, žive na našoj grbači itd. Evo sad kad netko ima i može, opet ne valja, proradila je zavist i zloba, čak bi i zoljom gađali u helikopter. E pa dragi moji, ne može svatko biti baš kao mi. Želimo svakog poistovjetiti sa nama samima. Da je i tako sigurno bi našli razlog zbog kojeg bi ocrnili nekoga, pa i samog sebe, jer nam je izgleda u krvi i najbolje nam ide pljuvanje po svemu i svačemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare