To je to što me zanima!

Imaju datum: Anita Dujić i Ivan Veljača vjenčat će se 7. rujna

Svakako će biti na moru i u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Više od toga zasad vam ne mogu reći, izjavila je Anita za časopis Story. Par se zaručio u rujnu
Vidi originalni članak

Istina je da pripremamo vjenčanje, to je bio logičan slijed nakon šest godina veze, otkrila je 28-godišnja manekenka i diplomirana ekonomistica za časopis Story. Anita Dujić i Ivan Veljača zaručili su se na šestu godišnjicu veze u rujnu ove godine. 

- Vjenčanje će biti 7. rujna, ali to je sve što vam sada mogu reći jer ni mi ne znamo više. Svakako će biti na moru i u krugu obitelji i najbližih prijatelja - dodala je Anita koja je poslije zaruka priznala da ju je Ivanova gesta iznenadila jer, kako je rekla, ni ona ni Ivan nisu tradicionalni tipovi i te stvari ne smatraju važnima. 

- Ivan i ja slažemo se oko svih stvari koje su važne u životu.  Kod njega najviše volim i cijenim osobine koje su gotovo izumrle. Iskren je, pošten, konkretan, kod njega nema muljanja i okolišanja. A i oslonac mi je u svim situacijama - zaključila je Anita. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • WOMANIZER 19.12.2012.

    ne znam tko ste, al sretno!

  • Samo jedan jedini 19.12.2012.

    ma do rujna svatko će najmanje pet partnera da promijeni!

  • tessa 10 19.12.2012.

    Za godinu dana će biti bombastičan naslov : Pukla ljubav zbog neslaganja karaktera!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare