To je to što me zanima!

Imao je kontrolu: Bare je ostao trijezan zbog Ćire Blaževića...

Za razliku od prijašnjih emisija koje je Goran Bare vodio, ovog puta bio je potpuno trijezan. Dosad je goste nudio alkoholom, a pred trenerom se nije htio osramotiti
Vidi originalni članak

Svi u toplicama, posebno žene moje generacije, skočile su jer nam je došao Goran Bare (46). Ljubomoran sam jer je ispao puno popularniji od mene, kaže Miroslav Ćiro Blažević (77).

Nogometnog trenera oduševio je vinkovački roker koji ga je intervjuirao za svoju emisiju “B strana”u Daruvarskim toplicama, gdje je na rehabilitaciji.

- Bio je to originalan razgovor, a iako nije čitao s papira, vidio sam da se dobro spremio i da prati sport. Nije me iznenadio jer sam znao da je malo otkačen - kaže Ćiro.

Dodaje kako je Bare umjetnička duša i kako mu to nitko ne može oduzeti.

- Osim toga o tome dovoljno govore i njegove nagrade koje dobiva za poeziju - kaže trener.

Nastavlja kako se Bare razumije u nogomet jer ga je igrao u djetinjstvu.

- Jebiga, otišao je drugom stazom, umjetničkom i pjesničkom - smatra Ćiro.

Za razliku od prijašnjih emisija koje je Bare vodio, ovog puta bio je potpuno trijezan i nije mu se petljao jezik. Ćiru je nasmijalo to što je na intervju Bare došao u japankama. No trenera je gledao s poštovanjem, a nekoliko puta mu je rekao kako mu se divi.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vitaminix 12.06.2012.

    a što je bilo poslije kad se kamera ugasila :-)) e to mene zanima koliko litara pardon, hektolitara se popilo. Kakvi su to miksevi bili mmmm... ;-)

  • Capafiori 12.06.2012.

    Gorane, kad to možeš "postići" zbog Ćire, nebi li mogao apstinirati zbog svog sina i sebe? Ili ti je glumatanje pred Ćirom važnije od toga što vidi tvoje dijete?

  • gkzone 12.06.2012.

    strašilo od čovjeka (mislim na Bareta), gadi mi se gledati ga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare