To je to što me zanima!

Imoćani nemilosrdno opleli po Kotigi: Pa kako ovo nisi znao?!

Lovac koji je posljednjih par emisija 'kiksao', mnoge je iznenadio netočnim odgovorom na geografsko pitanje o Imotskoj krajini. Gledatelje iz tog podneblja njegov odgovor je posebno razočarao
Vidi originalni članak

Širem području kojega grada pripadaju Slivno i Biorine, mjesta poznata po tradicionalnim festivalima gange?', glasilo je pitanje u kvizu 'Potjera', a ponuđeni su bili odgovori Imotski, Knin i Sinj. Lovac je odgovorio pogrešno, a da svoju grešku ne 'zaboravi', pobrinuli su se Imoćani sa stranice 'Imocki crnjaci'. 

- Dean Kotiga spavaš li mirno?? Pa kako rodijače nisi znao ovo? To ti je isto kao da si rekao da Imoćani voze Citroena ili kao da kažeš da ne volimo kru'va ispod sača ? Malo pršuta i sira, al ovo.. - poručili su lovcu. 

Mnogi gledatelji iz tog podneblja posebno su se nasmijali, ali i razočarali zbog Deanovog netočnog odgovara na pitanje iz općeg znanja. 

Kotiga je u prošlotjednoj emisiji 'kaskao' za trojcem u završnoj potjeri. Natjecatelji su imali 12 koraka prednosti, što lovci uobičajeno stižu bez problema, no Kotigi su se tada zaredali netočni odgovori, čime je iznenadio i voditeljica Tarika Filipovića. Kvizaši su u toj emisiji osvoji 240.000 kuna. 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Anaperkusic 22.04.2018.

    Pa dobro jel zna itko ovde za zajebanciju il sta? Koliko zalosnih i isfrustriranih komentara to je strasno

  • 22.11.2017.

    imoćani se brzo naljute

  • --- DAVOR --- 22.11.2017.

    Kaj se boškarini razumiju u nacionalnu kulturu i tradicije! Pa to je ko da HDZ-ovca pitaš kako se vodi kiosk il što je to poštenje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare