To je to što me zanima!

Impresivno: Hillaria 'dubi' na glavi, a Gisele je htjela kopirati

Pozu pod nazivom sirsasana voli i Michelle Rodriguez. Supruga Aleca Baldwina toliko je vješta da se pri izvođenju ove poze uopće ne treba oslanjati na podlaktice
Vidi originalni članak

Hilaria Baldwin (30) si je početkom godine zadala izazov da svaki dan na društvenoj mreži objavi fotografiju na kojoj radi jogu na neobičnom mjestu. Gisele Bundchen (34) odmara se na Kostarici gdje je tri dana meditirala bez riječi. I manekenka često objavljuje 'fotke' na kojima vježba jogu. 

Supruga Aleca Baldwina (54) tako je u petak objavila fotografiju na kojoj na plaži balansira samo na glavi, a ruke su joj sklopljene u pozi kao da se moli. Samo dan kasnije i Gisele je na plaži pokušala napraviti istu pozu, no njoj su ipak trebale ruke kako bi održala ravnotežu. 

Inače, poza kojom su se djevojke pohvalile zove se sirsasana, a voli je i Michelle Rodriguez (36) koja, poput Gisele, nije još dovoljno vješta, pa se mora podlakticama oslanjati o pod kako bi zadržala ravnotežu.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kung fu panda 11.08.2014.

    mogu i ja ovako samo obrnuto stojim

  • Kamičko 10.08.2014.

    Izbor teme, izvor fotografija i stručno napisan tekst dali su mi nadati se da se Ivana Habijan vratila s godišnjeg, ali nažalost nije. Ipak, Magdalena Rendulić nova je zvijezda na našem novinarskom nebu i obožavatelja i podržavatelja njezinog lika i djela sigurno neće nedostajati. Samo tako nastavite, Magdalena! Bravo!

  • Žir3 10.08.2014.

    Vaaauuuuu. kak ste paaametneee..

Komentiraj...
Vidi sve komentare