To je to što me zanima!

Imuna je na starenje: Možete li prepoznati dobitnicu Oscara?

Penélope Cruz često svoje pratitelje na društvenim mrežama počasti zanimljivim fotografijama, a ovog je puta mnoge uspjela oduševiti, ali i iznenaditi
Vidi originalni članak

Igrala je u filmovima najtalentiranijih španjolskih redatelja poput Pedra Almodóvara i Bigasa Lune. Na setu jednog od filmova u kojem je glumila upoznala je i sadašnjeg supruga Javiera Bardema (47), a uloga u filmu 'Vicky Cristina Barcelona' donijela joj je Oscara,

Naravno, riječ je o prekrasnoj Penélope Cruz (42) koja je filmsku karijeru započela sa 16 godina, a ako je suditi po fotografiji koju je nedavno objavila na Instagramu, glumica je imuna na starenje.

Naime, Penélope je spomenutom fotografijom iznenadila i oduševila svoje brojne pratitelje koji su ju nagradili lajkovima i komplimentima na račun njenog mladolikog izgleda. Iako je jasno da je 'fotka' iz mladosti, glumica nije objavila koliko je točno imala godina kada je fotografija nastala.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • aschatria 01.01.2017.

    Prelijepa je, ali nema toliko godina da se može reć' da je baš 'imuna' na starenje. Odlični filmovi!

  • Mél.C.B.🌼 30.12.2016.

    Ona njezina Schweppes reklama mi je odlicna! :)

  • kliko 30.12.2016.

    Meni je ona ružna do bola................. gruba, ispijena pa je sve na licu prenaglašeno............. ne smijem ni izgovorit na koga mi "baca"

Komentiraj...
Vidi sve komentare