To je to što me zanima!

Incident s mikrofonom otkrio: Britanka nije pjevala uživo?

Nakon što joj je aktivist Dr. AC, pravog imena Konstantin Bouki, oteo mikrofon i tako poremetio nastup, SuRie je počela plesati gotovo kao da se ništa ne događa ali je pritom zaboravila pjevati
Vidi originalni članak

Muškarac koji je sinoć uletio na pozornicu Eurosonga u finalu, samoprozvani Dr. AC ili Dr. ACactivism (30), 'pomogao' je javnosti da uoči detalj koji bi inače vjerojatno svima promaknuo - da je britanska predstavnica SuRie (29) pjesmu Storm, kako tvrdi publika, pjevala na playback. 

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

A TEK FINALE... Znanstvenici otkrili: 'Gledanje Eurosonga nas čini sretnijima'

Naime, nakon što joj je aktivist Dr. AC, pravog imena Konstantin Bouki, oteo mikrofon i tako poremetio nastup, pjevačica je počela plesati gotovo kao da se ništa ne događa ali je pritom - zaboravila pjevati. No gledatelji na društvenim mrežama pišu da se u pozadini jasno čuo njezin glas.

Zaštitari su brzo svladali Dr. AC-ja , koji je završio na lisabonskoj policiji, a još nije poznato kolika ga novčana kazna čeka. 

EKSPERTNA ANALIZA 'Franka bi na Eurosongu bila u finalu da je pjevala u četvrtak'

Danas su SuRi preko društvenih mreža napali fanovi Eurosonga iz cijelog svijeta, a organizatori su joj sinoć odmah ponudili da ponovi svoj nastup. 

Ona i njezin tim su to odbili s objašnjenjem kako 'Nema potrebe jer su ponosni na svoj prvi nastup'. No sada ispada da su možda imali druge, 'tehničke' razloge.

KLADIONICE 'GORE' Tijesna borba između Izraela i Cipra: Tko će danas pobijediti?

- Ljudi, ovo je najnovija vijest o SuRienoj situaciji. Ponuđeno joj je da ponovno nastupa na pozornici. SuRie i njezin tim su iznimno ponosni na nastup, pa su zajedno odlučili da nema potrebe izvoditi pjesmu još jednom - rekao je televiziji komentator Graham Norton (55) sinoć uživo na BBC. Na HRT-u su se, nakon što se na pozornici pojavio Dr. AC, kamere ubrzo prebacile na backstage, a naš je komentator Duško Ćurlić (50) rekao samo da je došlo do 'tehničkih poteškoća'.

Vidi još i ovo: Pravila ponašanja za stolom kako to čine sudionici Ljubav je na selu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 16.09.2018.

    Dajte se barem informirajte prije nego što pišete svoje članke, postoji nešto što se zove prateči vokal!

  • Curka 14.05.2018.

    Da je nasa pjevala uzivo, nebi se stigla toliko kreveljit xD

  • Rudica 14.05.2018.

    Pjeva se uživo, ali to je danas toliko tehnički obrađeno sa svim matricama u pozadini tako da sama muzika gubi smisao. Probajte pjevušiti bilo koju pjesmu pobjednicu zadnjih par godina... Mission Impossible!

Komentiraj...
Vidi sve komentare