To je to što me zanima!

'Incident!': Nered i Stoka su oduševili u Domu sportova

Dvojcu u se na bini pridružili Bolesna braća,Tram 11, Zaprešić boysi te Josipa Lisac kojoj se publika posebno razveselila
Vidi originalni članak

Incidenttttt!, više se puta prolomio sinoć malom dvoranom Doma sportova, a publika nije skrivala oduševljenje. Naime, Marko Lasić Nered (38) i Marin Ivanović Stoka (37) pripremili su pravu koncertnu poslasticu za svoje brojne obožavatelje.

STOKA I NERED Povratnički koncert nakon 15 godina: 'Mi smo neraskidivi...'

Reperi s u više od tri sata izveli svoje najveće hitove kao što su 'Ritam grada', 'Srce vatreno', 'Kuc, kuc ko je' o 'Ekipa 90-ih'.

Dvojcu u se na bini pridružili Bolesna braća,Tram 11, Zaprešić boysi te Josipa Lisac kojoj se publika posebno razveselila.

Podsjetno, Nered jeu studiju 24 sata nedavno ispričao kako se sa Stokom upoznao devedesetih godina koje su bile specifične jer nije bilo mobitela i kompjutera, a baza im je bio trg gdje su se sastajali. Dolazili su reperi, grafiteri i drugi umjetnici iz svih dijelova Zagreba. 

POČECI REPERSKE KARIJERE Stoka: 'Razbijali smo boce na glavi i tako osvojili publiku...'

- Mi smo već bili klinci, adolescenti. Sjednemo u pivnicu i naručimo krigle, a one veće od nas. Jedino Marin naruči pomfrit i mlijeko. Čudili smo se, a on je tada igrao košarku. Gledali smo filmove na kazetama i zarepali zajedno u dvorištu - ispričao je Stoka. 

Reperi kažu kako su im se životi kroz godine rastavljali i sastavljali i spojili su se 20 godina kasnije ponovno da pokažu što ih je povezalo. Nered ima suprugu, biznis i troje djece, a i Stoka je u braku te ima svoju predstavu.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 08.10.2018.

    Kraljevi

  • luka110 07.10.2018.

    Od kad se moze pusit u domu sportova Hahaha

  • realista 7 07.10.2018.

    vrijeme je

Komentiraj...
Vidi sve komentare