To je to što me zanima!

Indira imala nikad veći dekolte, a Maja pokazala golišave noge

Modni stilist Marko Grubnić još se jednom potrudio oko izgleda dama iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Haljina je Indiri istaknula dekolte, Maji golišave noge, a Nives obline...
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (47) u desetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prošetala je uskoj haljini s dubokim dekolteom, a uz to je nosila bijeli šal koji joj je išao uz cipele.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić sređuje Indiru, Nives i Maju za 'Tvoje lice zvuči poznato'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Genijalne su mi ove transformacije iz tjedna u tjedan. Pokušajte se i vi transformirati u nekoga, život je jedan, zašto da bude uvijek sve po šabloni? - poručila je Indira u opisu fotografije iz studija u modnoj kombinaciji za koju je zaslužan modni stilist Marko Grubnić (38). 

U uskoj haljini pojavila se i pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (38). Imala je tamno crvenu kožnu haljinu uz koju je nosila i rukavice do lakta. 

- Malo zbog ljubavi, malo više zbog nedisanja, a ponajviše zbog ove moje čudesne ekipe - napisala je Nives uz fotografiju te označila ljude koji su zaslužni za njezin stajling, frizuru i šminku.

Upitala je pratitelje kako im se sviđa njezino izdanje, a oni su joj pisali većinom samo komplimente.

- Ubijaš - komentirao je voditelj Dalibor Petko (41). 

Pjevačica i voditeljica 'Tvoje lice zvuči poznato' Maja Šuput (41) također se pohvalila stajlingom koji joj je osmislio prijatelj Grubnić.

- Još jedna voditeljska i modna avantura je počela - napisala je Maja te dodala:

- Kakva sam maca večeras. Tako se može voditi show program u udarnom terminu. Zrihtali su me. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Idi na 24sata

Komentari 64

  • DragutinFuntak 16.11.2020.

    fuj,fuj,fuj

  • MirjanaBačun 16.11.2020.

    Manje više za oblačenje, nitko te ne može natjerati obući nešto što ti se ne sviđa. Stvar dogovora njih i Grubnića, međutim, ponašanje, ajme meni. Prestrašno ih je gledati i slušati. Niti jedna od njih nije u stanju izreći tri suvisle rečenice a toliko sline na svako muško tijelo da je već i ovim dečkima neugodno.

  • ribica123 16.11.2020.

    ukinite vise ovu emisiju, ja ne znam 'ko ovo gleda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare