To je to što me zanima!

Indira je neprestano skakala i vješto je dizala noge u zrak

Topstarsovci su oduševili seksi kostimima i u Zadru. I na svom trećem nastupu napravili su pravi karaoke show. Plesali su i pjevali najveće domaće i strane hitove
Vidi originalni članak

Više od tri sata na kružnoj pozornici u dvorani na Višnjiku zadarsku publiku zabavljala je četvorka topstarsovaca. Indira Vladić, Luka Bulić, Franka Batelić i Tony Cetinski, poslije Zagreba i Rijeke, i u Zadru su izveli karaoke show. U kostimima kraljeva, ratnica, egipatske kraljice Kleopatre i plesačica iz Rio de Janeira punim perja, čipke i šljokica četvero pjevača plesali su i pjevali najveće domaće i strane hitove. Iz tunela za izvođače cijelo vrijeme promatrao ih je Modni Mačak, koji je kreirao kostime. Gosti večeri bili su Massimo Savić i Zadranka Emilija Kokić. Publiku je najviše oduševila Indira Vladić, koja je bez prestanka skakala na pozornici. Imitirala je Tinu Turner cupkajući u vrtoglavo visokim štiklama, ultrakratkoj minisuknji i s perikom na glavi.

Cijelo vrijeme visoko je dizala nabildane noge. Publiku je raznježio i Tony otpjevavši pjesmu Tomislava Ivčića “Kalelarga”. Projekt TopStars nastavlja se u subotu kad će četvorka nastupiti u Splitu.    

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sudacx 26.11.2010.

    topstars je tragi-show!! nemojmo se lagati ali ocajni su...mi u zg smo nakon pola sata otisli, pa to je za vrtić nastup, sramota!!

  • zgja 26.11.2010.

    tu s roza kosom mi zgleda ko šer

Komentiraj...
Vidi sve komentare