To je to što me zanima!

Indira: 'Ova crvena haljina je vatrena kao što sam i ja sama'

Osim Indire, na predstavljanje nove modne kolekcije, došla je i Nives Ivanišević kojoj je to prvo pojavljivanje nakon rođenja djeteta. Za svečanost je odjenula plišanu haljinu na preklop...
Vidi originalni članak

Poznate Hrvatice pokazale su svoje atribute i modne kombinacije na reviji domaćih dizajnera u četvrtak u Hrvatskom glazbenom zavodu. Pjevačica Indira Levak (45) je za ovu prigodu odjenula dugu crvenu haljinu kojom je istaknula noge.

- Ova je haljina na meni jednako vatrena kao što sam i sama, tako da su dizajneri pogodili točno ono što ja volim - ispričala je za Story.hr pjevačica. 

Osim Indire, na predstavljanje nove modne kolekcije, došla je i Nives Ivanišević (36) kojoj je to prvo pojavljivanje nakon rođenja djeteta. Nives je za svečanost odjenula plišanu haljinu 'na preklop' i pokazala zavidnu liniju nakon trudnoće. Ipak, supruga bivšeg tenisača je po povratku kući otkrila da je od ludih noći više veseli povratak kući.

Ovo je bila nezaobilazna modna revija i za voditeljicu Nikolinu Ristović (42) koja je izabrala haljinu 'jesenskih' boja i baš poput Indire, odlučila pokazati 's čime raspolaže'. 

Domaće zvijezde i obožavateljice mode pohrlile su na ovaj događaj. Na reviji su bile i Iva Majoli (41), Ecija Ojdanić (44), Borna Kotromanić (45), Sonja Kovač (34), Neda Ukraden (68), Ana Begić Tahiri (39), Ana Maras Harmander (37)...

Reviju nije propustio ni Marko Grubnić (36) koji je sredinom rujna ugasio svoj profil na Instagramu, a onda ga kasnije opet upalio - ovaj put samo za prijatelje. Na modnoj reviji je s njim pozirala Lana Klingor Mihić (38) koja je odlučila isfurati upečatljive bijele čizme.

VIDI OVO! KVIZ: Što ćete raditi u budućnosti?

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Iskrena mala 05.10.2018.

    Antonija Stupar Jurkin mi ima odličnu haljinu.

  • bree77 05.10.2018.

    Ova Pisekica uz sve pare prati neku čudnu modu, ne znam kad sam ju vidjela lijepo odjevenu.

  • charles_bronson 05.10.2018.

    Slaba im vajda od krpica, ovu ekipu može srediti samo estetski kirurg. Sprdačno Vaš, CB.

Komentiraj...
Vidi sve komentare