To je to što me zanima!

Indira: Uvijek mi je drago kada vam pjevam u bitnim trenucima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uvijek mi je drago kada me angažirate za svoje privatne, bitne trenutke u životu i kada vam mogu otpjevati najdraže pjesme koje vam puno znače, napisala je pjevačica na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Pjevačica Indira Levak (48) razvila je poseban odnos sa svojim obožavateljima još od pjevanja u grupi Colonija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, poznato je kako ova Slavonka često znala iznenaditi one koji ju prate i vole dugi niz godina. Nikada nije odbila fotografirati se s obožavateljima razgovarati s njima, pokloniti im malo svog vremena, a tako je ostalo sve do danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Sada je na društvenoj mreži Instagram objavila video na kojemu pjeva s obožavateljem. 

- Uvijek mi je drago kada me angažirate za svoje privatne, bitne trenutke u životu i kada vam mogu otpjevati najdraže pjesme koje vam puno znače. Tada ponovo stvaramo trenutke koje je glazba učinila posebnim, a ja sam bila dio tog vašeg trenutka - napisala je Indira u opisu uz video na kojem pjeva pjesmu od Colonije 'Mirno more' s obožavateljem.

HOĆEMO LI IH OPET GLEDATI SKUPA? Indira o pomirenju s Borisom iz Colonije: Pitajte me tko je donio rakiju, a ne tko je prvi popustio

Otkrila je i kako ju je ovaj obožavatelj prvi put angažirao prije tri godine, a prošlog vikenda mu je ponovo pjevala za njegov rođendan.

- Sada smo već veliki prijatelji, a on blizu da postane moj prateći vokal - našalila se pjevačica te obožavatelju poželjela sve najbolje povodom njegovog rođendana.

Objavom je pjevačica ponovno uspjela raznježiti sve njezine pratitelje.

- Veliki je sretnik jer dobio ovako prekrasan poklon za rođendan. I ja za mjesec i po dana punim okruglih 30. Nadam se da će uskoro biti neki party u Sarajevu - napisao je obožavatelj.

- Privilegija je s tobom dijeliti svaki naš trenutak od samog početka. Volim - glasio je drugi komentar ispod Indirine objave.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare