To je to što me zanima!

Indira Vladić kao Tina Turner bacila je obožavatelje u delirij

Dugoočekivani spektakl 'Topstars' publika je imala priliku posjetiti u subotu. Koncert je trajao tri sata, a i brojni poznati Hrvati odlučili su uživati u odličnoj zabavi
Vidi originalni članak

 Na 'Topstars' koncert u zagrebačku Arenu stiglo je oko 13 tisuća ljudi. Indira iz Colonije, Tony Cetinski, Franka Batelić i Luka Bulić pojavili su se na pozornici koja se nalazila na sredini Arene u svjetlucavim kostimima nalik na Moulin Rouge.  Već sam početak bio je spektakularan.

Prvi dio koncerta 'Topstarsa' popratili su refreni najvećih hrvatskih hitova poput onih od Kasandre, Elle i Mandi. Malo je reći da je u trash hitovima 90-ih publika uživala. Nakon toga, Indira je došla u ultrakratkoj svjetlucavoj haljinici sa frizurom nalik Tini Turner i otpjevala 'Simply the Best'. Publiku je bacila u delirij. Prisutni su se složno njihali u ritmovima pjesme. Koncert je trajao tri sata, a od poznatih su stigli Maja Vučić, Marija Borić, Žanamari Lalić, Simona Šajn sa sestrom Paulom te modni dvojac Elfs. Spektakl nisu propustili ni Mirna Maras i Mario Valentić, kao ni Tatjana Jurić i Fani Stipković.  Miss Universe Lana Obad došla je u društvu Vladimira Kraljevića. Massimo Savić nastupio je kao poseban gost sa Lukom Bulićem. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MaliLuka 16.11.2010.

    Koji pametnjaković (da ne upotrijebim gori naziv) može uspoređivati OVO i Tinu???

  • user_60514 15.11.2010.

    meni je konert bil mrak, jedino ona šljkasta odijela dečki su bila malo, al indira je rasturila

  • konjina 15.11.2010.

    konjska glava iz filma kum

Komentiraj...
Vidi sve komentare