To je to što me zanima!

Ines je bila na 'pomlađivanju': 'Već sad izgledam kao curica'

Na televiziji je tražila ljubav već dva puta. Bila je na imanju Andra Bogunovića i kod Gorana Špehara. S Goranom je ostala u odličnim odnosima te se još posjećuju
Vidi originalni članak

Na tretman sam se odlučila jer držim do izgleda i želim pratiti svjetske trendove, rekla je Ines Petrić (44), koja se trenutačno bori za Denisovu naklonost u showu ‘Ljubav je na selu’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaštelanka je objasnila da je ‘osvježila’ lice vlaknima za pomlađivanje, mezonitima, koje joj je doktor ubrizgao iglom. Ovaj estetski tretman popularan je među zvijezdama.

'LJUBAV JE NA SELU' Kandidatkinja jednom farmeru uspjela zagorčati prvi susret

- Već sad izgledam kao curica - rekla je i dodala da su prijateljice pohvalile njezin izgled. Kada je riječ o idealnom partneru, Ines je konkretna.

- Muškarac mora znati što želi, imati stav, karakter i ciljeve za sljedećih pet godina, ispričala nam je nedavno.

Spremna za ‘Ljubav na selu’

Inače, na televiziji je tražila ljubav već dva puta. Bila je na imanju Andra Bogunovića i kod Gorana Špehara. S Goranom je ostala u odličnim odnosima te se još posjećuju.

'LJUBAV JE NA SELU' Drama: Nikolina je namjerno kasnila, Josip počeo paničariti

- Postala sam mu najbolja prijateljica, a s Androm nisam kliknula i više se ne čujemo - rekla je vlasnica frizerskog salona. Kaže kako je uvijek sređena i našminkana pa dečki uvijek misle da ništa ne zna raditi. Istaknula je kako nije lijena i da se mnogi šokiraju kad im kaže što sve zna.

- Spavam četiri sata. Ujutro kuham pa odlazim na posao. Nakon toga idem u teretanu pa se bacam na kućanske poslove. Perem, čistim i peglam - pohvalila se frizerka. 

Kaštelanka dnevno primi, kako tvrdi, više od stotinu poruka na društvenim mrežama, a u njezin frizerski salon na zagrebačkom Kvatriću dolaze mnogi muškarci na šišanje kako bi je upoznali.

- Moja slabost su definitivno Dalmatinci i Hercegovci. Volim mlađe dečke koji se bave sportom i drže do sebe - kaže Ines. Svoj zanat je usavršila prije desetak godina u Americi, gdje je napisala i knjigu o šminkanju 'The secret of make up' (Tajne šminkanja).

Idi na 24sata

Komentari 182

  • _l_ 26.04.2018.

    pa da me optuže za pedofila

  • promjena 26.04.2018.

    Ovoj ženi treba kupiti pod hitno ogledalo...

  • usput 25.04.2018.

    e u ovom slucaju ni pshijatar ne pomaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare