To je to što me zanima!

Ines pomaže Bahri naći posao: 'Nisam prepotentna ako dobro izgledam, ja volim pomagati...'

Osim što se u emisiji 'Ljubav je na selu' rađaju mnoge romanse, često nastanu i prijateljstva. Dokaz tome su Bahra i Ines koje su si velika podrška i nakon showa
Vidi originalni članak

Za vrijeme karantene koja je uslijedila zbog pandemije korona virusa mnogi su ostali bez posla. Teško se snaći u takvoj situaciji, pogotovo zbog financijske krize koja je nastala kao posljedica. Među ostalim, bez posla je ostala i reality zvijezda Bahra Zahirović (54), simpatična Zagrepčanka koja je osvojila srca gledatelja smiješnim izjavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ostala sam u vrijeme korone bez posla, nisu mi produžili ugovor. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, doista je teško zaposliti se. Prijavljivala sam se na razne natječaje, ali nitko mi nije odgovorio - ispričala je Bahra za RTL.

No u pomoć joj je priskočila njezina prijateljica i kolegica iz showa, Ines Petrić (46).

- Preporučila me za posao održavanja ureda i poslovnih prostora u Zagrebu. Puno mi je pomogla, nisam nikada prije imala poteškoća sa zaposlenjem, sve do situacije s koronom. Danas je jako teško - dodala je Bahra.

Zahirović se prethodno na Facebooku oglasila da traži posao pa se Ines odlučila zauzeti za nju.

- Oduševljena je, ostala je šokirana mojom gestom. Imam puno poznanstava u Zagrebu i inozemstvu, pokušavam joj pronaći stalni posao vani - ispričala je Petrić za RTL.

Dodaje kako svaki dan pomaže ljudima te se vodi svojom poantom: 'Budi svaki dan najbolja verzija sebe'.

- Ako javnost misli da sam zbog dobrog izgleda uobražena i prepotentna, totalno je suprotno - govori Ines, koja je inače frizerka i vizažistica.

ODGOVARALA NA PITANJA Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati

Bahra joj je jako zahvalna na svemu što čini za nju.

- Ljudi smatraju kako je Ines puna sebe, ali samo su ljubomorni na nečije sposobnosti. Ines je meni od prvoga dana divna osoba, pozitivna. Veliki je prijatelj, veseljak i uvjerila sam se kako mogu računati na nju - zaključila je Bahra.

A zbog njezine geste, Bahra je Ines pozvala na proslavu svog rođendana. Na putu do Bahrina stana naišla je na mnoge obožavatelje. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • irena6 07.09.2020.

    Meni je Ines simpatična i draga osoba,na stranu sad sto se voli jako našminkati te kakve to veze ima sa dusom covjeka?Na Ines se vidi da nije ni umisljena ,a kamo li glupa kako su je proglasavali,zena radi posao koji voli uz to je sama sebi sefica i ostalim zaposlenima ,a narav joj je odlicna te koliko se vas moze time pohvaliti...

  • Trump Jong Un 08.08.2020.

    Gdje su slike, ljeto je ? Želimo Bahru u kupaćem s visokim izrezom na bokovima !

  • 07.08.2020.

    Ines je top. Zena radi na sebi. Da vidimo vas hejteri.dajte koju slikicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare