Obavijesti

Show

Komentari 42

Ines pomaže Bahri naći posao: 'Nisam prepotentna ako dobro izgledam, ja volim pomagati...'

Ines pomaže Bahri naći posao: 'Nisam prepotentna ako dobro izgledam, ja volim pomagati...'
7

Osim što se u emisiji 'Ljubav je na selu' rađaju mnoge romanse, često nastanu i prijateljstva. Dokaz tome su Bahra i Ines koje su si velika podrška i nakon showa

VIDEO

Za vrijeme karantene koja je uslijedila zbog pandemije korona virusa mnogi su ostali bez posla. Teško se snaći u takvoj situaciji, pogotovo zbog financijske krize koja je nastala kao posljedica. Među ostalim, bez posla je ostala i reality zvijezda Bahra Zahirović (54), simpatična Zagrepčanka koja je osvojila srca gledatelja smiješnim izjavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dame iz 'Ljubavi na selu'

Pokretanje videa...

01:42

- Ostala sam u vrijeme korone bez posla, nisu mi produžili ugovor. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, doista je teško zaposliti se. Prijavljivala sam se na razne natječaje, ali nitko mi nije odgovorio - ispričala je Bahra za RTL.

No u pomoć joj je priskočila njezina prijateljica i kolegica iz showa, Ines Petrić (46).

- Preporučila me za posao održavanja ureda i poslovnih prostora u Zagrebu. Puno mi je pomogla, nisam nikada prije imala poteškoća sa zaposlenjem, sve do situacije s koronom. Danas je jako teško - dodala je Bahra.

Zahirović se prethodno na Facebooku oglasila da traži posao pa se Ines odlučila zauzeti za nju.

- Oduševljena je, ostala je šokirana mojom gestom. Imam puno poznanstava u Zagrebu i inozemstvu, pokušavam joj pronaći stalni posao vani - ispričala je Petrić za RTL.

Dodaje kako svaki dan pomaže ljudima te se vodi svojom poantom: 'Budi svaki dan najbolja verzija sebe'.

- Ako javnost misli da sam zbog dobrog izgleda uobražena i prepotentna, totalno je suprotno - govori Ines, koja je inače frizerka i vizažistica.

Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati
Bahra: Čujem se s Valterom, a što bude, bit će. Nećemo srljati

Bahra joj je jako zahvalna na svemu što čini za nju.

- Ljudi smatraju kako je Ines puna sebe, ali samo su ljubomorni na nečije sposobnosti. Ines je meni od prvoga dana divna osoba, pozitivna. Veliki je prijatelj, veseljak i uvjerila sam se kako mogu računati na nju - zaključila je Bahra.

A zbog njezine geste, Bahra je Ines pozvala na proslavu svog rođendana. Na putu do Bahrina stana naišla je na mnoge obožavatelje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu