To je to što me zanima!

Influencer napisao glupost o Balkanu: Morao zaključati profil jer su ga napadali Hrvati i Srbi

Dean je na društvenim mrežama izazvao lavinu komentara nakon što je u jednoj objavi govorio o Balkancima. Oni mu nisu ostali dužni kada su vidjeli da ih naziva siromašnima
Vidi originalni članak

Amerikanac i influencer Dean Yeomans izazvao je lavinu kritika nakon što je na Twitteru opisao prilično ružnu sliku o Balkanu. Hrvate, Srbe i Bošnjake koje je prozvao toliko je uzburkao da je zbog njihovih komentara naposljetku zaključao profil.

- Činjenica je da je Balkan vrlo siromašna regija i ne vjerujem da većina ljudi u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj ima pristup računalima i mobitelima pa ne mislim da bi puno Slavena bilo na Twitteru i pisalo ćirilicom. Dakle, vjerojatno su u pitanju ruski botovi - napisao je Dean na Twitteru.

U opisu profila piše mu kako je student i internacionalac koji se nada da će raditi u ministarstvu vanjskih poslova. Naveo je kako ima i crni pojas u karateu te da voli filmove s nindžama. Korisnici društvene mreže u komentarima su mu poručili kako mu ni karate ne može sada pomoći nakon ove objave. 

- Kada shvatiš da Rusija nije glavni grad Europe, onda pričaj. Ali nećeš ni tad. Jedi go*na - jedan je od komentara. 

Javio se i Hrvat koji je u šali poručio kako u Hrvatskoj moramo s brda vikati naše tweetove. No mnoge je zadivilo kako su Balkanci složni kada imaju zajedničkog neprijatelja.

- Barem smo složni kada nas ovakvi jazavci vrijeđaju. Mi se imamo pravo međusobno vrijeđati, a ne tamo neki stranci - neki su od komentara. 

ZGROZILA JE PRATITELJE Influencerica povraćala hranu vrhunskog chefa pa ga ponizila

Nakon silnih komentara Dean je zaključao profil. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • LorijaVanevska 12.12.2020.

    magarac

  • enver salievski 10.12.2020.

    BEDAK , koji ima crni pojas i gleda nindje

  • 09.12.2020.

    Ma poljubila ga majka ovako lijepog,da zna bar nabrojati sve svoje savezne države bio bi još ljepši

Komentiraj...
Vidi sve komentare