To je to što me zanima!

Influencerica (21) kandidatkinja je na lokalnim izborima u BiH

Zvijezda Instagrama, kako je mnogi nazivaju, kandidatkinja je Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a time se pohvalila na društvenim mrežama. Želi se zalagati za prava mladih
Vidi originalni članak

Influenerica Emina Jahić (21) iz Tuzle, koju na Instagramu prati više od 170.000 ljudi, kandidirala se na predstojećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini. 

POGLEDAJTE VIDEO: Influencerica Emina Jahić (21) ide na izbore

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Zvijezda Instagrama, kako je mnogi nazivaju, kandidatkinja je Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzle, a time se pohvalila na društvenim mrežama. 

- Želim Vas obavijestiti da sam kandidat Gradskog odbora DF Tuzla na listi za Gradsko vijeće, pod rednim brojem 28. Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnik Foruma mladih DF, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih - napisala je Emina.

U objavi na Instagramu objasnila je i koji je glavni problem na koji se želi fokusirati.

- Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojima se većina susreće, je stjecanje prvog radnog iskustva kao preduslov za daljnje zapošljavanje. U narednom periodu želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu - napisala je influencerica.

Uz sve navedeno, kaže Emina, želi poboljšati uvjete života svih ljudi u mjesnim zajednicama koje pripadaju Tuzli i napraviti taj grad boljim mjestom za život. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 26.09.2020.

    ne znam hoće li povećati izlaznost na izbore, ali ulaznost hoće sigurno

  • 25.09.2020.

    a mozel ja da se kandidiram, influencer, jutubadzija, internetlija, velika jaja i jos veca kiturina, imam li "samse" ???? more bilo koje selo u bazniji

  • 25.09.2020.

    Prolazi sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare