To je to što me zanima!

Influencerica podigla prašinu: 'Dečki, spoj nisu kava i šetnja, pa nisam pas! Želim na večeru'

TikTokerica Kornelija Slunjski, koju prati gotovo 60 tisuća ljudi, iznijela je kontroverzna mišljenja o izlaženju na spojeve i pokrenula lavinu negativnih komentara na toj društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Influencerica Kornelija Slunjski na TikToku pod pseudonimom Koko Beaute dijeli savjete o muško-ženskim odnosima i ljepoti. Ovu vizažisticu prati gotovo 60 tisuća korisnika.

Nedavno je objavila video u kojem priča o o dejtanju i skupila preko 2.5 milijuna pregleda.

- Ne prihvaćam kavu ili šetnju kao opciju za spoj - izjavila je u videu i izazvala burne reakcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kornelija Slunjski (@kokobeaute)

- Kao prvo, nisam pas kojeg treba prošetati. Drugo, imam kod kuće aparat za kavu koji odlično radi - objasnila je, te dodala kako ni odlazak na piće nije opcija, jer to znači da je muškarac želi napiti i odvesti kući.

POSTALI IM SPONZORI Milijuni djevojaka online traže si 'sugar daddyje': Plaćaju nam za 'dejt', a otplate i sve dugove

- Ovako izgleda moj savršen spoj: pokupiš me, dolazimo u restoran i tamo mogu vidjeti kakvi su tvoji maniri za stolom, što ćeš naručiti i znaš li držati štapiće ispravno. Malo ću te proučavati - poručila je svojim budućim udvaračima i zaključila kako je večera za nju jedina opcija.

Komentatori njezinog videa bili su vrlo podijeljenog mišljenja o Kornelijinim stavovima.

- Ovo je nepristojno i bezobzirno prema muškarcima i njihovim roditeljima, ali i prema ženama koje više vole prošetati i popiti kavu nego ići na večeru - glasio je jedan od komentara.

- Imaš apsurdne standarde, kladim se da uvijek očekuješ i da muškarac sve plati - komentirao je jedan korisnik, a video je ubrzo skupio 270.000 lajkova i 20.000 komentara. 

Slunjski se oglasila u novom videu gdje je istaknula kako razumije njihove kritike, ali da je navikla na određeni standard.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rocky55555 08.06.2021.

    Valjda ona časti večerom pa je onda ok... A to da ima 60.000 pratitelja na tiktoku je ništa, tamo ispod 500.000 ne postojiš

  • elviscosteloo12 03.06.2021.

    A vecera moze😃!znaci ne zna kuhati😃😃😃

  • Mironimo 22.05.2021.

    Čovjek bi rekao uspješna žena.. Preko koke se skrasila, može nitovat ko god hoće da placa za te večere. Fuj gdje ovo društvo ide. Plitak mozak i dobro izgleda..

Komentiraj...
Vidi sve komentare