To je to što me zanima!

U samo 48 sati zaradila milijune

Manekenka i influencerica na Instagramu ima oko 5.8 milijuna pratitelja, a prošli mjesec odlučila je 'proširiti biznis' i otvoriti OnlyFans profil
Vidi originalni članak

U 48 sati zaradila sam nešto više od 6.3 milijuna kuna, pohvalila se američka YouTuberica Corinna Kopf (25) kolegi influenceru Davidu Dobriku koji ju je u videu ispitivao o OnlyFans profilu koji je nedavno otvorila. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova manekenka i influencerica na Instagramu ima oko 5.8 milijuna pratitelja, a prošli mjesec odlučila je 'proširiti biznis' i otvoriti OnlyFans profil. 

- Zatim sam kockala da proslavim i osvojila još 30 tisuća dolara - nastavila je Kopf.

 

Fanovi joj, kaže influencerica, ostavljaju napojnice od 100 dolara, a koliko može zaraditi u mjesec dana nije htjela otkriti. 

OTVARA ONLY FANS PROFIL Sjećate li se lovca na krokodile? Njegova nećakinja Rebecca (33) slavu 'lovi' seksepilnim fotkama

Corinna je aktivna na svim društvenim mrežama pa se tako nedavno na Twitteru pohvalila da je jednom fotkom grudi na OnlyFansu zaradila nešto više od milijun kuna. 

No, nije sve tako savršeno. Pratitelji od nje nekad traže materijal koji ona nije voljna snimiti zbog čega se na kraju mora i obračunati s njima. 

- Objavit ću što želim i kada želim. Ako vam se to ne sviđa, slobodno odete - napisala im je. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nap 02.07.2021.

    Globalni biznis postao brza zarada

  • 02.07.2021.

    a ja sam u 48 sati potrošila 200 kuna.

  • Jadni_Mi_Cenzurirani 02.07.2021.

    Fakat mi je zao ovih danasnjih djevojaka i zena zeljnih slave i para. Kad budu za par godina kukale kako su jadne i same (mislim koji bi normalan muskarac zelio ovakvu pored sebe, osim naravno za jednu noc...) onda neka se samo sjete kako su uzivale u mladosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare