Show

Komentari 3

Sjećate li se lovca na krokodile? Njegova nećakinja Rebecca (33) slavu 'lovi' seksepilnim fotkama

Sjećate li se lovca na krokodile? Njegova nećakinja Rebecca (33) slavu 'lovi' seksepilnim fotkama

Na društvenim mrežama postala je popularna zahvaljujući svojim seksepilnim fotkama, ali i povezanosti s poznatom obitelji Irwin, čiji je istaknuti član poznati australski 'Lovac na krokodile', koji je preminuo

Zgodna nećakinja Stevea Irwina, Rebecca Lobie razmišlja o pokretanju profila na stranici OnlyFans kako bi počela zarađivati od svojih provokativnih, seksi fotki. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, 33-godišnja Rebecca nedavno je objavila golišavu fotku na svoj Instagram profil i potaknula glasine o novom poslu, piše Daily Mail

Fotka koju je objavila navodno je djelo Queenslandovog fotografa Tristana Manasa, koji često fotka ljude za njihove OnlyFans profile. 

Lobie je postala popularna na društvenim mrežama zahvaljujući svojim seksepilnim fotkama, ali i povezanosti s poznatom obitelji Irwin.

Podsjetimo, Steve Irwin voljeni australski 'Lovac na krokodile' i borac za zaštitu prirode, preminuo je u rujnu 2006. godine dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije.

Irwin je tada snimao dokumentarni film o podmorju, a njegova ljubav prema divljini i dalje živi među njegovim obožavateljima i obitelji. 

Veći dio obitelji nema kontakt s poznatom nećakinjom Rebeccom.

Najčitaniji članci